Sizce Bir Telefonun Ekranı En Fazla Kaç İnch Olmalı ?
-
4 ten sonrası tatlı tabağı gibi kullanılmıyor müdür
telefon dedin avuca sığacak
-
Bence 4 inch, hadi bilemedin maksimum 4.3 inch olmalı bence. Ondan sonrası çünkü tek el kullanılmıyor, yani en azından normal eli olan biri tek elle kullanamıyor. Telefon dediğin tek elle kullanmak için daha üstü bana göre tablete girer.
-
4 inc
-
SeRDaR bunu yazdı
4 inc
+1
-
Ünlü bir bilgisayar bilimcisine "C programlama dilinde dizi indisleri niye 1 değilde 0 ile başlıyor?" diye soruyorlar. Cevabı bu konuya benzer bir cevap niteliğinde
"Eğer bana sorsalardı 0.5 ile başlasın derdim!"
Yani her kişinin el avuç boyutu farklı, beklentileri farklı. O yüzden net cevap vermek zor.
-
5 yada 6 " arasi olmali bence.
-
geniş ekranlı s3 note tipi telefonlar çıktığında herkes eleştirmişti. Fakat durum o ki samsung un stratejisi tuttu insanlar büyük seviyor :::)
s3 aldığımda bi kaç gün ısınamadım şu an oyuncak gibi elimde note 3 alsam oda öyle olacak ıphone da sanırım ekranı büyütecek çünkü böyle sınırlı kalması satışlarını azaltacak bana göre hem tablet hem telefon ideal bence 5 inch e kadar olan telefonlar.
-
hocam bnce eline bağlı ya bizim deve gibi bi arkadaş var note2 elinde 3310 gibi duruyo bn discovery ilecebelleşiyom hakim olamıyom tam :D