folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Sizce Bir Telefonun Ekranı En Fazla Kaç İnch Olmalı ?

Sizce Bir Telefonun Ekranı En Fazla Kaç İnch Olmalı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

4 ten sonrası tatlı tabağı gibi kullanılmıyor müdür

telefon dedin avuca sığacak

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bence 4 inch, hadi bilemedin maksimum 4.3 inch olmalı bence. Ondan sonrası çünkü tek el kullanılmıyor, yani en azından normal eli olan biri tek elle kullanamıyor. Telefon dediğin tek elle kullanmak için daha üstü bana göre tablete girer.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

4 inc

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

4 inc

+1

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ünlü bir bilgisayar bilimcisine "C programlama dilinde dizi indisleri niye 1 değilde 0 ile başlıyor?" diye soruyorlar. Cevabı bu konuya benzer bir cevap niteliğinde

"Eğer bana sorsalardı 0.5 ile başlasın derdim!"

Yani her kişinin el avuç boyutu farklı, beklentileri farklı. O yüzden net cevap vermek zor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

5 yada 6 "  arasi olmali bence. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

geniş ekranlı s3 note tipi  telefonlar çıktığında herkes eleştirmişti. Fakat durum o ki samsung un stratejisi tuttu insanlar büyük seviyor :::) 

s3 aldığımda bi kaç gün ısınamadım şu an oyuncak gibi elimde note 3 alsam oda öyle olacak ıphone da sanırım ekranı büyütecek çünkü böyle sınırlı kalması satışlarını azaltacak bana göre hem tablet hem telefon ideal bence 5 inch e kadar olan telefonlar.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam bnce eline bağlı ya bizim deve gibi bi arkadaş var note2 elinde 3310 gibi duruyo bn discovery ilecebelleşiyom hakim olamıyom tam :D

Zugzwang
Toplam Hit: 3099 Toplam Mesaj: 19