Sizce Bu Araba Alınırmı ?
-
merhaba arkadaşlar araba çok hoşuma gitti hasar kaydı var adam 29 bine en son bırakıyor sizce almalımıyım km düşük expertizde yaptırmış adam ama sorgulattığımda

sizce alınırmı araç
-
alınmaz. arabada yer yerinden oynamış a.g.d olmuş o paraya alman arabası bak
bir tbt muridi hiç böyle keklenir mi? araç hasarı büyük. parana acı. azıcık tecübe et
kaygusuz tarafından 09/Oca/16 00:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben şahsen şunu yazan adama selam dahi vermem:
12 BIN TL HASAR KAYDI GOZUKMEKTEDIR. BU TAMAMEN KASKODAN FAZLA PARA ALMAK ICIN CIKARTILMISTIR. DEGISEN YOKTUR YANLIZCA YUKARIDA BELIRTILEN BOYALAR VARDIR. TAKINTILI ARKADASLAR LUTFEN ARAMASINLAR.
-
Cok ağır hasar kayıtları var hocam. Hava yastıkları falan değişmiş. Ben olsam alternatiflerini düşünürdüm.
-
herşeyi boşver
bedava verseler belki binerim. kurban olim pembe arabamı olur.
-
Şimdi satmam ben kullanıcam gittiği yere kadar falan diyecebilirsin, ama yine de almamaya bak. Sağdan komple girmişler araca:) bi süre sonra düşük rolantide, yüksek hızda, zangır zangır seste yapar keyfini bozar.
-
mümkünse hasar kayıtsız bak
yada 1000 tl altı min hasar kaydı olsun
satarken zarar edersin yoksa
-
- 12 BIN TL HASAR KAYDI GOZUKMEKTEDIR. BU TAMAMEN KASKODAN FAZLA PARA ALMAK ICIN CIKARTILMISTIR. DEGISEN YOKTUR YANLIZCA YUKARIDA BELIRTILEN BOYALAR VARDIR. TAKINTILI ARKADASLAR LUTFEN ARAMASINLAR.
yalanlarınızı sıkeyım :D
araba pert olmus hocam 12 bın lıralık masraf nedır yahu alma alınmaz bu araba .
pertten cıkma arabayı yaptırıp bınen de çok insan var
hipokondriyak tarafından 09/Oca/16 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Arabadan çok anlamda 1.2 motor araç gidermi? Geçenlerde 1.3 linea kiralamıştım 5 kişi bindik akçakocaya gidiyorduk araba 110 û geçmedi ayar oldum bide üstüne üstlük 1.5 kango ile yaktığım yakıtın neredeyse 1,5 katını yaktım. Gerçi aciliyetten kiraladığım için araç at arabasıydı muhtemelen bakımları da hiç yapılmamıştır
-
ARACIMDA 2 PARÇA BOYA(SAĞ ARKA KAPI-SAĞ ARKA ÇAMURLUK) MEVCUTTUR.
KESİNLLİKLE DARBE DEĞİŞEN YOKTUR...ALICISINA HAYIRLI OLSUN...
Arabayı baştan toplamışlar değişen yok diyor. :D
-
Hava yastığı açılmış araba alınmaz. Zira şasesi zarar görmüştür. Buda en ufak kazada sizi ölüme götürür. Hani haberlerde görürüz ya Tofaş Şahinler ikiye bölünmüş aha öyle.