Sizce Bu Gerçek Mi ?
-
rocketadam bunu yazdı
aklıma şu geldi 2. deneyi bir insana uygulasalar. yapay kalp akciğer taksalar ve başarılı olsa. o insan aynı insan olur mu? duygularımız hormonların ürünü değil mi? aklım takıldı. doktorbiyolog kimyager müridler açıklı getirebilirler mi acep :S
uzman değilim ama olmaz bence. diğer mesajımdada yazmıştım.
sadece yaşatırlar ama konuşacak sevinecek falan olacak iş değil. en basittinden uzağa gitmeye gerek yok.
beynine oksijen gitmemiş sonradan hayata dönüp gelen kişiler yaşamaya devam ediyor
ama zeka özürlü oluyor çoğu , çok tanışım var denizde boğulduktan sonra normalken şimdi zeka düzeyinde düşüş oldu .
narkozda öyle etki yapıyor eğer fazla narkoza maruz kalmışsan geri döndüğünde çok farklı oluyorsun. yaşıyorsun ama beyini eski hale getimek o kadar kolay değil. ama hala gizemli noktalar var
-
"wolfenstein new orders" aklıma geldi inanki. adamlar bi askerin kalbini söküp bi savaş makinasına yerleştirmişlerdi. ona karşı savaşıyordun bi bölümde :D sonunda o robotu öldürürken içinde ki o askerin kalbini söküp onunla konuşuyordun :D. oynayanlar varsa bilirler..
-
futurist bunu yazdı
beynine oksijen gitmemiş sonradan hayata dönüp gelen kişiler yaşamaya devam ediyor
ama zeka özürlü oluyor çoğu , çok tanışım var denizde boğulduktan sonra normalken şimdi zeka düzeyinde düşüş oldu .
narkozda öyle etki yapıyor eğer fazla narkoza maruz kalmışsan geri döndüğünde çok farklı oluyorsun. yaşıyorsun ama beyini eski hale getimek o kadar kolay değil. ama hala gizemli noktalar var
senin dediğni anladım da ben beyin hasarı olmadığını varsayarak soruyorum. yani işin içine enzimler hormonlar girmiyor. duyguları olur mu, aynı kişi mi olur? bir de kaç yıllık deney bu şimdilerde kim bilir neler yapıyolar..
-
swalker bunu yazdı
10 dk'da beyin ölümü gerçekleşmemişse bile çok ciddi beyin hasarı ortaya çıkması lazım. Yani asla eskisi gibi olamaz.
Hocam 3 gün bekletilmiş beyni diriltiyorlar ikinci videoda. Hani videolara fake diyemiyorum çünkü o dönemlerde devletlerin başarılarını videoya alıp sinema filmi gibi yayınlaması marifet sayılıyordu. Amerikanın falan da var böyle videoları.
Bir de çinli psikopat bir komutanın kendi çektiği deney filmi vardı onu bulabilen olursa çok mesut olurum.
Filmde canlı insanlar çeşitli deneylerde kullanılıyordu.
Mesela bir kadının ellerine mükemmel derecede soğuk su dökülüp elleri donana kadar bu tekrarlanıyordu, elleri donunca komutan çubukla ellerine vurup parmaklarını kırıyordu, kadının parmakları çat diye kırılıp yere düşüyordu.
Bir başka adamı her tarafı kapalı bir odaya koyup tiz bir frekansta yüksek ses dalgaları gönderilip adam öldürülüyordu. Sadece ses dalgasıyla adamın iç organları patlatılıyordu falan.
Youtubede vardı ismini hatırlayamadım bulan, bilen varsa söylesin lütfen :(
-
bunu da çizeyim
-
rocketadam bunu yazdı
aklıma şu geldi 2. deneyi bir insana uygulasalar. yapay kalp akciğer taksalar ve başarılı olsa. o insan aynı insan olur mu? duygularımız hormonların ürünü değil mi? aklım takıldı. doktorbiyolog kimyager müridler açıklı getirebilirler mi acep :S
Dediğin organ nakli oluyor galiba hocam tam bilmiyorum ama hormonlar beyinden salgılanıyor galiba, beyin nakli mümkün olmadığı için (en azından şimdilik) akciğer falan takılsa aynı kişi olur heralde.
Ben de beyin naklini merak ediyorum böyle birşey mümkün olsa ölen kişinin beyni takılsa ölen kişi tekrar hayata dönmüş mü olacak yani ? Kendi hormonlarından kendi gözlerinden mi bakacak dünyaya acaba yoksa robot gibi birşey mi olur...