Sizce Bu Notebook Nasıl? Alınır Mı?
-
hoca grafiksel işim yok, oyun falan da oynamaycam. grafik ile işim belki 1.5 - 2 sene sonra anca olur o zamana kadar sony vaio alırım zaten
bu arada sadee ön sipariş, geri çekebilirim yani
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------hoca grafiksel işim yok, oyun falan da oynamaycam. grafik ile işim belki 1.5 - 2 sene sonra anca olur o zamana kadar sony vaio alırım zaten
bu arada sadee ön sipariş, geri çekebilirim yani
-----------------------------walla birader tamamda bence 10" lik bise alacaksan git sole bi bak, netten siparis edip boyutuna sasirip kalma sora..
bu arada msi secmissin. asus un linux ve windows tabanli 11.1" lik bilgisayarlarida var..
teknosada bulunur, önce sitesinden bak, sora git magazadan bak öle al derim..
bu sayfadan bakabilirsin zaten eger sarmassa bak 600 ytl ye bile asus un idare eder bi laptopu var..
-
hocam baştan beri ısrar ettiğim küçük ve hafif olmasıydı..
7", 8.9" bile düşünürken üstte verdiğim linkteki 10" bana cazip geliyor..ayrıca asus eeepc'lere flaan baktım da onun yanında verdiğim linkteki bilgisayarın özellikleri daha iyi gibi sanki
-
walla sen bilirsin o zaman kanka, bu isimi görür diyosan hayirli olsun..
-
Taşınabilirlik açısandan gayet iyi bir laptop, günlük kullanıcı işlerini de rahatlıkla görür. İşlemcisi Intel'in yeni ürünü olan Atom, ultra-mobil ve düşük güç tüketimiyle ön planda olan bi işlemci.
Bu donanıma, bu fiyata 1.2 kg da çok makul bir ağırlık. Grafik işim yok demişsin, o zaman işini rahatlıkla görür.
-
asus x 80 l serisinden 14 inç 800 ytl aldım. görebildiğim tek sorunu ise vista olması. 1 gb ram eklendimi baya idare eden bir pc olacağı kanatindeyim. hafif sağlam ısınma yok ses yok.gayet memnunum .çok yüksek performans aramayanlar için ideal diyebilirim