folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sizce Bu Ölü Piksel Olabilirmi ?

Sizce Bu Ölü Piksel Olabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam

AOC marka 20 inch LED monitör kullanıyorum daha 1 ay olmadı alalı bugün şans eseri gözüme bişey çarptı bende macro modunda fotoğraf çektim sizce bu ölü piksel olabilirmi ? çok sildim ama çıkmadı

http://www.doihaveadeadpixel.com/

bu sitede ölü pikselin nasıl göründüğünü gösteren bi örnek var sitede küçük kare ve arka plan siyah iken beyaz olması gerektiğini gösteriyor ama ben beyaz nokta görmüyorum full siyah yapınca

sadece beyaz ve diğer birkaç renkte görünüyor lekemidir neyin nesidir

fotoğrafın tam ortasındaki lekemidir ölü pikselmidir bilmiyorum çözemedim nemli bez ile sildim ama çıkmadı

Mod:Konu Doğru yere Taşınmıştır.Konuları Düzgün yerlere Açmaya dikkat edelim

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

ölü piksel olduğunu sanmıyorum bence baskı ile oluşmuş bi hasar silerken çokmu bastırdın hocam ?

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

bozuk pixel olabilir , her renkte görünmez . pixel düzeltmek için yazılımlar var birini indirp çalıştır ve değişen renleri pixelin üzerine getir o sıradada yumuşak zarar vermeyecek bir bezle pixelin üstüne masaj yapar gibi hafif basınç uygula. bu şeklde 2 monitörün pixellerini düeltmiştim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

ErzinCanLee bunu yazdı:
    -----------------------------

ölü piksel olduğunu sanmıyorum bence baskı ile oluşmuş bi hasar silerken çokmu bastırdın hocam ?

silmeden önce vardı benim tarafımdan olan bişey değil

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

Arkadaşlar selam

AOC marka 20 inch LED monitör kullanıyorum daha 1 ay olmadı alalı bugün şans eseri gözüme bişey çarptı bende macro modunda fotoğraf çektim sizce bu ölü piksel olabilirmi ? çok sildim ama çıkmadı

bu sitede ölü pikselin nasıl göründüğünü gösteren bi örnek var sitede küçük kare ve arka plan siyah iken beyaz olması gerektiğini gösteriyor ama ben beyaz nokta görmüyorum full siyah yapınca

fotoğrafın tam ortasındaki lekemidir ölü pikselmidir bilmiyorum çözemedim nemli bez ile sildim ama çıkmadı

kardeşim %100 ölü pixel direk değiştiriyorlar çağlayanda yetkili servisi ben cafe aldım bu monitörlerden 10 tane 10 taneside ölü pixel çıktı değiştirdiler

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

ErzinCanLee bunu yazdı:

silmeden önce vardı benim tarafımdan olan bişey değil

:D tamam hoca direk suçlu psikolojisine girmişsin :D

ama ölü monitör bu ölü piksel değil :D

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

bozuk pixel olabilir , her renkte görünmez . pixel düzeltmek için yazılımlar var birini indirp çalıştır ve değişen renleri pixelin üzerine getir o sıradada yumuşak zarar vermeyecek bir bezle pixelin üstüne masaj yapar gibi hafif basınç uygula. bu şeklde 2 monitörün pixellerini düeltmiştim.

riske girmek istemiyorum şimdi hocam saol yinede :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

OCEANUS bunu yazdı:

Arkadaşlar selam

kardeşim %100 ölü pixel direk değiştiriyorlar çağlayanda yetkili servisi ben cafe aldım bu monitörlerden 10 tane 10 taneside ölü pixel çıktı değiştirdiler

hocam 10 üründe ölü piksel çıkmasıda çok ilginç aradım şimdi bimtes diye bir firma varmış aldığım şirket oraya göndermemi söyledi mng ile karşı ödemeli bir şekilde

bu arada 3-4 tane felan var sanırım hocam bunlardan çok zor görünüyor gözlerim bi acayip oldu ölümü sence hocam piksel fotoğrafta görüldüğü üzere ?

gözle iğne ucu kadar görünüyor sizinde öylemiydi daha belirgin felanmıydı ?

KNOWLEDGE IS POWER!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Hocam küçücük şeyi niye bu kadar taktın :)  Bi de arkadaşların dediği gibi ölü pikselleri değiştirmek için bi program vardı para vermeden önce onu dene bence denemediysen :)

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

hoca ölü pikseller böyle olmuyor genelde ama o ne öle yani değiştir hemen hocam

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Bende de var böyle.Kırmızı renkte çok seviyom.
Toplam Hit: 2868 Toplam Mesaj: 17