Sizce En Çok Hangi Yalan Sölenir.
-
Ya tamda ben sana borcumu nasıl vereceğimi düşünüyodum.
Ya ne gerek vardı biz gelirdik.
Seni çok seviyorum.
Öldesen ölürüm.
Falanca kişi gibisi dünyaya bir daha gelmes.
Bu gün git yarın gel.
Ya niye zahmet etttin.
Mirc te geçerli yalan:1.80 boy mavi göz 60 kg sarışın karizmatik eğlenceli.
-
yanlis yere cvp yazdigini varsayiyorm bay hacktr :) bi de a.q. bende donanimci oliyim la o ne oyle bi formata 30 kagit a.q. ben 20 ye yaparim a.q.
-
musket senin gibiler yüzünden öldüpiyasa
-
harbi a.q ne 20 -30 ytl ye format +win mi kurulur açlıktan öldürecenmi bizi a.q...niki olmayan insan doğru söylüyor adamı işsiz güçsüz bıraktınız a.q :))
-
issiz gucsuz kalin pezevenkler lan a.q. 20 m e it gibi adamin evine gider kurarim bi de kahve yaparim a.q. :D siz issiz kalin ben calisirim, bi doniyim tr ye donanimci olcam bende :D
-
bu millett yediği kazık yüzünden artık bilgisayar almaya korkuyor bi format +bi win kurulum nerden baksan heryerde 30 ytl den başlıyor herkes daha çok ekmek yesin diye bol bol trojen yapmak gerek demi)))))))))
-
bende seni düşünüyordum.
tam bende onu diyecektim sana ...
-
Bu yalan değil ilk başlarda bedavaya kurulum yapıyodum mahalledki bilgisayarlara amma baktım millet iyilikten anlamıyor ben de artık kimsenin bilgisayarıyla ilgilenmiyorum.Ulan bir çay bile vermiyorlar bide üstüne üstlük a.q. milletin bilgisayarlar p133 falan oluyo kurulum 1 saat bıktım a.q.Zatibi kere para istedim yalandan ondan sora kimse daha bilgisayarını elletmedi bana.Bende bölece kurtulmuş oldum hatır mevzuundan
-
-Önemli olan ruh güzelliği.
- Notre-Dam'ın Kamburuyla kim sevgili olur... bi git başkasının derdi vicdan azabı ol ben yemem... -
Hacılar bu akşam bişey öğrendim...Yarından itibaren okul atölyesinden bozuk ya da bozuk ayağına yatan ne war ne yoksa saldırcam üstlerine maksat meslek öğrenmek deil mi? Ya bi de ben bizim mahalledekileri beleşe fortat+win e alıştırdım paralıya nası geçecem yaw böle açlıktan ağzım kokacak :) geç anladım ama olsun...
Toplam Hit: 4168 Toplam Mesaj: 35