folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce En Çok Hangi Yalan Sölenir.

Sizce En Çok Hangi Yalan Sölenir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ücretsiz iş yapmak adamın başına ilerde dert açar hergün 2-3 tanesi damlıo artık tınlamıom küçükken yapardım utanır çekinirdim yoq diyemezdim ama şimdi üni de varya derslerim var diorm kaytarıom bu yönden şanslıyım hele nicksiz ne poh yesin adam gelio onboard ses kartımı tanıtamadım diolar sonra bizim nicksiz anakartın markası ne deyince "MSI GALİBA" dio çocuk yaa...sonra adamı gece 1 de komşusu msn de rahatsız edio usb driverları tanıtamadım die hüngürrrrhüngürrrr acıyın nicksize yatın kalkın allahınıza şükredin...ben etmeyim bu arada :))..

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    thenumb bunu yazdı:

Hacılar bu akşam bişey öğrendim...Yarından itibaren okul atölyesinden bozuk ya da bozuk ayağına yatan ne war ne yoksa saldırcam üstlerine maksat meslek öğrenmek deil mi? Ya bi de ben bizim mahalledekileri beleşe fortat+win e alıştırdım paralıya nası geçecem yaw böle açlıktan ağzım kokacak :) geç anladım ama olsun...

çok geç:D ... allahtan sana bütün mahalle m.q bana bütün yeşilyurt getirio.. yeşilyurt a dükkan açtıq tanıdık ayağına iki kuruş paraya iş yapıoduk battık tabi:D:DD:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lan uyumayin gerekirse a.q. gunde 2 format atsan cillop gibi 60 kagit para a.q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    60 kağıt cillop gibi paramı ? way anasını be düşün bi hocam dükkan kirası vergisi tel elektirik parası bide eleman varsa tarra yedin bunları 20 milyon a format atarakmı çıkarcan evine ekmekmi götürcen?
Toplam Hit: 4847 Toplam Mesaj: 35