Sizce En Kolay Öğrenilecek Programlama Dili
-
Merhaba arkadaşlar soru basit Sizde Nedeniyle birlikte En kolay Ögrenebilinecek Programlama Dili Hangisidir
-
Sana bağlı bişey bu ama yinede görsel programlama dillerinden biri olabilir diye düşünüyorum.
örn. visual basic .net -
mantıgı kaptıktan sonra hepsi basit sadece syntaxların değiştigini görürsün.
buyüzden yapısal programlama diller bence en basitleridir. -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------mantıgı kaptıktan sonra hepsi basit sadece syntaxların değiştigini görürsün.
buyüzden yapısal programlama diller bence en basitleridir.
-----------------------------işte mantıgı kavrıya bilmek için basit bir programlama diliyle başlamak istiyorum aslında millete program yazıp satayım derdinde değilim kendi işime yarıyıcak basit nitelikte programlar yazmak istiyorum web tabancı programlar şimdi sorum
C# mı PHP mi Daha Zordur yada hangisi programlamaya başlamak için uygundur
-
Öneri : C#
Sebebi: Basit
-
mantıgını öğrendinmi hepsini yaparsın
c# dan başlayabilirsin.
-
İlk önce hangi amaç için bir programlama dili öğrenmeye karar vermelisiniz...
Web üzerinde çalışacak bir uygulama mı geliştireceksin yoksa
bilgisayar üzerinde çalışacak .EXE uzantılı bir uygulama mı geliştireceksin...
İlk önce buna karar vermelisin...
Web üzerinde çalışacak bir uygulama geliştirecek isen (örneğin tahribat forum gibi )
işe ilk önce html den başlayacaksın...
Sonraki aşama için ben PHP öğren derim..
Çünkü internette bir sürü kaynağa erişebilirsin, artı PHP için kullanacağın araç gerecin (Örneğin IDE) sana maliyeti sıfırdır...
-
Visual Basic
-
hocam zamanında bende bir kitap vardı. q basic i ilkin türkçe kodlarla öğretiyor sonra gerçek kodlara geçiyorsun. mantık orada oturuyor. sonrası hep aynı. ha birde görsel programlamaya geçtiginde bir iki ilkin bocalıyon. sonra class lara geçince nolmuş la buraya diyon :D
-
kodlama mantığı ve sadelik bakımından bence vb.Net
-
python basit bi ara bakmıştım gerçekten basit ama dosla ugraştıgın için sıkıcı olabiliyor.