Sizce Hangi Sistem?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hocam tşk cvp için, tmm asus düşünüyorum ana kartda bi sıkıntı yok kafamın karışması şu; hd4890 alcaz ama onda directx 10.1var / powercolorda ise Hd5830 da directx 11.0 var yeni oyunları açıyor, ancak bu powercolorda kafama takılan bu marka bu model ekran kartı nasıldır , hd4890 övüyorlar kullanıcılar ama bu powercolor hakkında bilgim yok + özelliği overclock yapılmış fabrika çıkışı 325 ghz yükselmiş çekirdek hızı, bellekte 1050 mhz olmuş , saten birisinden birisini alırsam aynısından tekrar alıp crossfire yapcam , peki bu yoruma öneriniz :?

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

o ikisini karşılaştırıyorsan 5830 al.

ama ben hala bir tane 5850 yeter diyorum :)

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

O.c. düşünüyorsan saphire yada asusda vaz geçme derim. Bİr yerde canlı testlerine denk gelimtim modelli hatırlamıyorum ama 2 tane aynı kartı alıp c.f. yapamakla 2 kart parasına gelen kart alıp takmak arasında cok ahım sahım deyecek bır fark yoktu. Bir arkadasın dedıgı gıbı sımdı soyle 1 taneye asıl ılerıde sıstem senı kesmedıgınde yanına 1 tane daha alır desteklersın kopek gıbı olur makıne yıne. Birde her kart c.f. de aynı tekıyı vermıyor onu ıyı arstır bazısı muhtesem sonuclar verırken bazısı farklı tepkıler verıyor....

Toplam Hit: 1945 Toplam Mesaj: 14