Sizce Hangisi ?
-
Lenovo y50 yi almayı düşünüyorum fakat onda hdd slotu falan hıc bırsey yok, dvd-r bile harici. hiç değilse oraya ssd alıp takmayı dusunuyordum ama suan kararsız kaldım ne yapayım bilmiyorum
-
Aradaki fiyat farkına Asus bilgisayara ssd ve ram takarsın. Bence asus. Benim hatuna da bilgisayar bakıyordum, bundan alacağım. Öğrencileri için kullanacak. 1750 ye bulabilirsin Asus u çok rahat 6 taksit.
-
qoqo bunu yazdı
Aradaki fiyat farkına Asus bilgisayara ssd ve ram takarsın. Bence asus. Benim hatuna da bilgisayar bakıyordum, bundan alacağım. Öğrencileri için kullanacak. 1750 ye bulabilirsin Asus u çok rahat 6 taksit.
Banada şeytan diyor öyle yap ama lenovoda çok iyi duruyor bir türlü karar veremedim açıkçası.
-
Şunu buldum şimdide sizce nasıl ? Fiyatına göre özellikleri çok iyi bence ama
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-V3-772G-54218G1TMAKK-17-3-in%C3%A7-GTX850-2-GB-8-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook-Notebook-,103452,504927,1591223.html?langId=-14
-
Hocam öğrenciyken laptopa bira döktüm,Mause takılıp yere düşürdüm bir ok olmadı k serisiydi ama.Ben olsam asus alırım laptopda her zaman bilmiyorum ama sen bilirsin tabi.