Sizce Türkiye Bağımsız Bir Ülkemi
-
kompü züpersin+1
ayrıca dikkat et kim seçiliosa seçim öncesi amerikada ülke sıkıntıya düşüo başbakan amerikaya giidio hep böle direktifleri alıp geliolar amk -
Şu meclisteki eski kafalar gitmedikçe hiçbirşey değişmeyecek.Her seçimde aynı adamlar amk.Bu arada mesut yılmazda senelerce rakip parti olarak gördüğü dypden aday olacakmış tekrar.Ne diyeyim siyasetin bku çıkmış.Kaç tane siyasal bilgiler fakültesinden mezun milletvekilimiz var.İlkokul mezunu,ortaokul mezunu üçkağıtçı herifler kahvesi oldu meclis.
-
hepsini benzin döküp yakıcan genç beyinlerin yolu acılsın
-
com. tam üstüne bastın canım dun gece uyuku girmedi gozume ulkeninin sorunları yuzunden . asgari ucret 410 kusur bişeyler ev kiraları 300+ ytl insanlar nasıl kotu yoldan para kazanmasın
---
abi bak yazmadan geçemiyecem, fabrikada çalışıyorum adam 470YTL maaş alıyor evi kira ve 2 tane çocuğu war 1"i universiteye gidiyor diğeri universiteye hazırlanıyor.. abi dedim sen nasıl geçniyorsun allah aşkına söle adam diorki sende benim yerimde olsan nasıl geçineceğini bilirsin dior..... Pes abi peh dorusu...
kira
elektrik
su
yemek
yakacak
eğitim +
--------------
470YTL sadece hepsi :S eşi ev hanımı çocukları çalışmıyor onuda sordum :S
edit: Ücreti yanlış yazmışım :S -
tek kurtuluş bişeyler üretip yurt dışına satmaktan geçer...
tabi üretilmesine izin veriliyorsa.
üretemiyoruz tek sorunumuz bu.... -
yorum yapmıcam. tek kelimeyle: hayır. bağımsız değiliz...
-
buzul zaten üretken ve zeki insanları yabancı şirketler kapar...yada kendileri gider bende olsam bende giderdim
bagımsızlıktan kastınız ekonomi ise degiliz, insan hakları ise yine değiliz,düşünce ise yine değiliz... -
Ulkemizde pirinç , şeker , haşhaş , tütün ve bilmediğim şeylerde olabilir bunların hepsi kotaya bağlıyolar amklarımının bizim uretecek kapasitemiz cok kendimize yeterceginden fazla uretiriz hatta dış ulkelere bile ihrac edicek kapasite var .! ama bazı o.c uretmekten fazla dıs ulkeleri zengin ediyorlar hepsi birer AB köpeği
-
Atatürk öldükten sonra ülkemiz gizli sömürge olmuştur.Fakat bu sömürge olayını farkeden az kişi var.İsrailliler ve Amerikalılar nasılk oluyoda bizim ülkemizde bu kadar rahat hareket edebiliyorlar.Amerikanın ülkemize yolladığı büyükelçiler niye hep yahudi ? Türkiye gizli sömürge bi ülkedir.Yahudiler istemeden bu ülkede bişey olmaz.Bi iki kişi boşuna çırpınır onlarıda öldürürler.GEçenlerde bi grup türk mühendis garip şekilde öldü.Tank projesi üstünde mi ne çalışıyolarmış.Elemanlar sözde intihar etmiş.Arkadaşları bu işte mossad'ın parmağı var diyolar.Bu nasıl iş.
Adamlar bu ülke için proje üretiyo ama ülkemiz bi grup yahudi ajandan onları koruyamıyor.İlginç.Türk İstihbaratı bu kadar dandik mide MOssad'ın operasyonlarını engelleyemiyor.
Bilen bilir İsrail Yahudi şeriati ile yönetiliyor.Orada şeriata karşı bişey söyleyenin cezası ölümdür.PEki niye bizim ülkemizde şeriatten bahsetmek çok tepki çekiyor.Acaba bu şeriat kurallarını doğru uygularsak bişekilde güçlenir miyiz.MEsela Şiddet,hırsızlık ve gasp azalır bu bişekilde ülkemize + puan kazandırmaz mı ?
Şeriatte kıstasa kıstas vardır.Mesela bi şehir magandası taksimde eğlenirken kardeşimi kafasından vuruyor.Mahkeme kanıtları inceler gerçekten bu adam öldürmüşse benim iki hakkım vardır bu adamı öldürülmesini isteyebilirim.Veya ömür boyu hapis isteyebilirim.
MEsela adam hırsızlık yaptı şeriatte cezası Elinin kesilmesidir.Kim cesaret edip hırsızlık yapar ? Yakalanırsa eli kesilecek.BArbarca mı geldi çağdaş değil mi bu şeriat? PEki asıl barbarlık suçsuzların acı çekip suçluların rahat rahat dolaşması istediklerini yapması mı ? Bi gün sizinde bir akrabanızın hayatı maganda kurşunuyla kararabilir ve o şerefsiz o kadar az bir ceza alır ki sinirden ve bişey yapamamaktan kafayı yersiniz.
Şeriati bize yıllarca öcü gibi gösterdiler.Bu kurullar yasalaşsa emin olun ülkemiz yavaş yavaş kalkınır.Adam hırsızlık yapamayınca elbet bişekilde iş bulup çalışacak.
Tabi bizde şeriati engelleyen güç ne onu düşünmek lazım tabiki dış güçler ve büyük ihtimalle israil.İsrail korkuyor hilafet türklerde kaldı ve islam yavaş yavaş resmileşirse israilin çok canı yanacak.Bu yüzden bu ülkede ipler hep onların ellerinde biz çoğu zaman görmesek bile onlar her yerde.
Toplam Hit: 4174 Toplam Mesaj: 30
