folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Size 2 Ücretsiz Mobil Uygulamadan Bahsetmek İsterim (Myfitnesspal Ve Pacer)

Size 2 Ücretsiz Mobil Uygulamadan Bahsetmek İsterim (Myfitnesspal Ve Pacer)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bu uygulamaları uzun zamandır kullanıyorum spor sağlık için güzel uygulamalar hatırlarsanız önceleri diyetkolikten bahsetmiştim anladığım kadarıyla bu uygulamayı türkçeleştirmiş ibneler

Pacer

ql238W.jpg (1080×1920)

Pacer standart adım saymaktan öte gelişmiş istatisliği olan gruplar ve arkadaşlar arasında sıralama yapan hatta dünya sıralamalasındaki yerinizi gösteren gps destekli yürüyüş yerlerinizide gösteren güzl bir uygulamadır. yürüdüğünüz mesafe yaktığınız kalori vs göstermektedir.

google playde ücretsiz

myfitnesspal

çok iyi bir yeme içme yazılımıdır. ilk girişte verilerinize göre ve seçeneğinize göre günlük alacağınız kaloriyi hesaplıyor ona göre yediklerinizi girerek kalorinizden düşüyor

PoEp05.jpg (1080×1920)içtiğiniz suyuda girebiliyorsunuz aslında en sevdiğim özelliği bilekliklere uyumlu olması ama akıllı saatiniz olmasada pacer adım sayar uygulamasıyla eşleştirip birbiriyle sekronize çalıştırabiliyorsunuz...

Ayrıca barkod sistemi sayesinde yediğiniz içtiğiniz hazır gıdaları uzun uzun yazmadan 1 snde işleyebiliyorsunuz

alacağınız günlük kalori 2000 ve bugün yürüyerek 300 kalori yaktınız bunu otomatik egzersiz kısmına yazıp toplam 2300 kalori olarak hesaplıyor

google playde ücretsiz indirip kullanabilirsiniz

her 2 uygulamadada nickimi ekleyerek arkadaş olabilirsiniz

DJ_Alper tarafından 20/Tem/15 11:09 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Pacer xiaomi mi band la uyumlu mu acaba? 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Pacer xiaomi mi band la uyumlu mu acaba? 

pacerin uyumlu olmasına gerek yok pek ama myfitnespal da uyumlu değil

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

myfitnesspal hızır gibi yetisti, cok saol hocam.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Tamam Mi band ile uyumlu değil ama Pacer'in Mi Fit'ten farkı ne?

Mi Fit de GPS destekli, dünyadaki sıralamamızı gösteriyor vs. Arkadaşlık desteği yok Mi Fit'te ama dünya sıralaması varken çok gerek yok gibi.

Google Fit bile Mi Band destekliyor yani büyük düşünmek lazım :D

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Bknz. Fitwell

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Mi Fit de GPS destekli, dünyadaki sıralamamızı gösteriyor vs. Arkadaşlık desteği yok Mi Fit'te ama dünya sıralaması varken çok gerek yok gibi.

Mi Band'in yeni sürümde arkadaşlık ve aile özelliği gelmiş sanırım. Notify versiyon kullandığım için normal versiyonu yüklemedim. Notification özelliği default olarak gelmiş gibi duruyor.  Bakalım..

Take that Pacer :p

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Pacer ile myfitnesspal ı eşleştrebiliyorsun hocam ondan ikisini yazdım

pacerdeki adımın kalori cinsinden hesaplanarak myfitnesspaldeki günlük alacağın kalori miktarına ekleniyor

yoksa uygulamayı ben yazmadım yada bir ticari kazancım yok yani :D ben beğendim sizde beğenirsiniz belki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Pacer ile myfitnesspal ı eşleştrebiliyorsun hocam ondan ikisini yazdım

pacerdeki adımın kalori cinsinden hesaplanarak myfitnesspaldeki günlük alacağın kalori miktarına ekleniyor

yoksa uygulamayı ben yazmadım yada bir ticari kazancım yok yani :D ben beğendim sizde beğenirsiniz belki

:D fitnesspal güzelmiş, ona lafım yok. Akşam bir denerim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

myfitnesspal kullanıcı adı veya kayıtlı mail adresi açan varsa eklerse ekleşebiliriz

pacerdede tbt grubunda ekleşebiliriz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Konuda muhabbeti geçmişken sorayim Mi Band kullananlar memnun mu? Almaya değer bi ürün mu? 

Birde ekranı olmadığı için şarjı 30+ gun gidiyor diyorlar doğru mu?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 2403 Toplam Mesaj: 13
android pacer myfitnesspal adım sayar