folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Size 2 Ücretsiz Mobil Uygulamadan Bahsetmek İsterim (Myfitnesspal Ve Pacer)

Size 2 Ücretsiz Mobil Uygulamadan Bahsetmek İsterim (Myfitnesspal Ve Pacer)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    heza bunu yazdı

Konuda muhabbeti geçmişken sorayim Mi Band kullananlar memnun mu? Almaya değer bi ürün mu? 

Birde ekranı olmadığı için şarjı 30+ gun gidiyor diyorlar doğru mu?

huawei talkband b2 ler hoşuma gidiyo ama çok pahalı amk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

Konuda muhabbeti geçmişken sorayim Mi Band kullananlar memnun mu? Almaya değer bi ürün mu? 

Birde ekranı olmadığı için şarjı 30+ gun gidiyor diyorlar doğru mu?

20 gündür kullanıyorum ben de, iphone'da mi fit ile arada senkron ediyorum.

Aslında mi band almada en büyük ikinci kriterim takılı olduğu bilekliklerin renk çeşidinin fazla olması.

Paketinden siyah bileklik çıkıyor ama fazladan turkuaz, yeşil, turuncu, sarı da aldım,

Aksesuar gibi günlük değiştirebiliyorsun çok keyifli.

Adımların için hedef koyabiliyor olman teşvik edici, üzerinde bulunan 3 led kolunu kaldırdığın zaman hedefine ne kadar yakınsın fikir veriyor yanıp sönerek.

Uyku düzeni için de istatistik tutuyor, hafif uyku evresi, derin uyku evresi, kaçta yattığın kaçta kalktığın hepsi gün bazında loglanıyor.

ios sağlık uygulaması ile de veri paylaşıyor, detaylı analizini görebiliyorsun.

Memnunum..

Edit: 21 gün oldu full şarjdan bu yana ve kalan şarj %65 gösteriyor, tamamı ortalama 60 gün gidicek gözüküyor. En büyük artılarından biri.

elminster tarafından 20/Tem/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
Toplam Hit: 2402 Toplam Mesaj: 13
android pacer myfitnesspal adım sayar