Size De Hacker Diyolar Mı?
-
aynen anti aynen amk iki dakka bilgisayarla uğraş uzman olup çıkıyon yıllıga bile yazmışlar amk bilgisayar uzmanıdır diye kendimden utanıyorum yok en azından az da olsa anlıyoruz (millet gibi msn açıp internette dolaşmak gibi bir huyum yok olsa dahi ben bilgisayar uzmanı diyecek halim yok :P:P) vallaha bilmiyoz pcyi amk o kadar programcı adamlar diyo daha pciyi çözemedik bizim dangoçlar iki şeyde uzman oluyor :P
-
Beni linux bash kullanırken görseler herhalde hacker zannederlerdi..
-
abi harbi bende gıcık oluyom şimdi arada okul blgisayarında sorun oluyo yönetim bölümünde beni çarıyolar iniyom bazen 1 gün uraştıım bile oluyo mesela sabah sıradan bi alıyolar 8 ders orda oluyom keyfimden değil tabikide yani sonra çıkıyom ertesi gün bütün millet git get git gel beni içerde görüyo aa senin ne işin war falan diyolar durumnuu anlatıyom hııı demekki sen istesen notları değiştirirsiz diyolar istesen pc lere girersin dimi sana 50ytl weriyim matematiği 2 yap be birader diyolar neler neler war inanın biriyle msn de konuşup ip sini sölesem aaa nasıl buldun falan diyolar kimisine uydursanda kontrolünü yapmmıyolar zaten msn hack olayında ben aşacam gene okuldan biliyo geçinen şeronun birinin pc ye daldım klasik yöntemlerle 5 kez aynı kişiye abi okulun yarısı heykır biliyo beni hatta ismimi bilmeyenler heykır die çarıyo a.q hani hoşumada gidiyo aama heykır olmayınca boşluk oluyo işte bir iki kişi gene geldi bana yine diolar msn hack falan dedim 5ytl lan msn hack adam harbiden verdi bi fakeyle iş bitti yakında reklam yaparım artık ha bide şöyle bi kariz ma olay diim msn inizi kağıta yazıcıdan çıkartın üste isim alta msn yazım isteyene öle verin manyak karizma oluyo bu arada da beni tanıyan warsa iiiice deşifre ettim kendimi :DD
-
Bilmiom hiç denemedim,bana hiçbi faydası olmadı,sürekli şu msni hackle diyolar o kadar :D başka bi b.k yok :D ama bilgi işe her zmn yarar ;) bunu unutmayın,mesela ben çıkma teklifi etcek olsam htmlde hemen bi kalp,ortasına baş harfler altına stronglu bi benimle çıkarmısın oldu bitti :D ver adresi kıza bi baksana şuraya diye,titledada seni seviyorum yazcak :D müthiş olur dimi :D
-
Bana neco diyolar :D
-
şu anda bile msn'imde okuldan bir kaç kişi bir mail'i kırmam için ısrar ediyor. yaw yaraq insanlar diyorum ziktirin gidin başımdan diyorum. yaw gıcıklık yapma kürdo diyolar. sora engelliyorum. sora dışarda görünce dövüyolar :) herifler de 11. sınıf a.q. karı kız msnleri peşindeler :)
-
Milletin icinde zaten Klavyede hizli yazman yeterli oluyor. Hepside agzi acik bir sekilde bakiyor. Sonra sorular geliyor. "Sen hackle falanda ugrasiyonmu yegenim" =)
-
ben ve arahman bizim okulda ki müdür öğretmenler bölüm şefi vs kim varsa mailini vede okulun sitede dahil olmak üzere hackledik sonrasokuldada adımız çıkmız zaten :P b u olayıda bizden bildiler 1 hafta boyunca sabah bi giriyoduk müdür odasına akşam çıkıyoduk en sonunda masum çocuk rolümüzer inandılar ama o günden sonra okulda şanımız şöhretimiz yayıldı xD tenefüslerde fln kızlar gelip şu mali hacklermisin şu siteyi çökertirmisin fln die salakça şeyler söylüyolardı olsun güzel bişi :P karizma yapıyo :P
-
valla oyle abi yaa benim de tbt ye takıldığımı bi duydu bolumdekiler adım hacker oldu habuki alakası yok a.q.
sonra bi de diyecekler benim için sunu hack le bunu hack le. Yapamazsan da sen kotu oluyon bu nası iş la!! -
bana bizim okulun müdür yardımcısı hacker diyemediğinden herkül diyodu
bayaa bi komik görünüm oluyodu etraftan :)
dersin ortasında nöbetçi öğrenci gelip beni dersten alıp müdür yardımcısının odasına götürür.. ya bilgisayar bozulmuştur. ya bi sorun vardır hatta bi keresinde bilgisayar açılmıyo dedi bi baktım monitör kapalı :D
ve bütün sorunlarını çöünce adamın gözünde öyle büyüorum ki görseniz o anda beni övmesini gören dünyanın en iyi hackeri sanıcak :D
ama eğlenceli oluyo
Toplam Hit: 5018 Toplam Mesaj: 38