folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Size De Hacker Diyolar Mı?

Size De Hacker Diyolar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    Sen bilgisayarla evlen diyolar...

Bilgi Güçtür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    bana hiç bi bok demiolar sadece söylediqlerim bilir benim iyi pc bildiğimi, sizin gibi hava atsam beni de herkes tanır :P :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lisedeyken o zamanlar bu internet melodi-resim dalgasi vardi uyelik 4 kontordu...bircok sitede url sonuna ekleme yaparak ayni numarayi binlerce kez uye yapabiliyorduk...ki bu yontemi ilk defa cigicigiden kursat bulmustu sanirim(buyuk ihtimalle o)....bende gicik aldigim kisilerin kontorleri paso dusururdum...birgun arkadaslarinkini paso dusurdum sinifta cocugun birisinin 120 kontoru 20 kontore kadar mi ne dusurmustum :)...tabi olaydan haberi yok kimsenin....1-2 sene oyle eglendim...lisede falan pek taniyan olmazdi beni...birtek siniftan 1-2 arkadasla samimiydim okulda lise1 de beni pc basina oturtmak gibi bir hataya dusmuslerdi yazici driverini tanitmam icin bende o zamanlar mal degilim arkakapiyi araladik hemen...sonra notlar simdiki gibi yazilimlarda degildi excel formatinda tutulurdu devamsizlik ve notlar :) paso oynardik...1-2 arkadas bilirdi...lise 3 te bunu ticarete doktuk...okuldaki mudur yardimcisi sozde benim dayim oluyordu...not yukseltme devamsizlik dusurme islerine girmistik...tabi olayi dillendirmeden bitirdigimiz icin kimsenin ruhu duymadi...lise1 30 tane arkadas 2.senelikti cocuklar sinifta kalmisti dersleri kotuydu ama cok delikanli harbi adamlardi...paso gectik...dereceyle :) mezun olduk...ozledim liseyi ... hacker diyen hic olmadi :=) olmasinda zaten...degilimde....bir ara mudur yardimcisi A.A nin gercekten dayim olduguna inanmaya baslamistim :)...birde pic bir tikky vardi...A.Gode diye ibne :)..adananin kodaman ailelerinden...giciktim cocuga...devamsizligi artirmistim biraz...birde o zaman bascuda.com yada kangurumda.com dan cc ile evlerine urun siparis vermistim baslari baya agrimisti...piclik coktu amk :)...saman altindan cok su yuruttum...kimsenin ruhu duymadi...la o degilde lise 3 te mezun olurken okul tarihinde ilk defa onur belgesi almaya hak kazanan bir ogrenci secmislerdi(derslerindeki basarisi ve ahlakiyla) tabi o da bendim :)....lisenin degerini bilin la :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    ben de hackten anlarim ama hacker deilim ama biliyorum var ya bi aciktan site hackledim okulda kevin mitnick oldum bide bazi kirolar var diyoki su msn i hacklermisin nolur sana para fln verrim:D bu arada nickim eski bi nick cok eski hacke ilk basladigimda yazmistim ama benim nick dR-sKuLL yani lamer fln demeyin ben hackle urasmiyom:D ben Vb ile urasiyom neyse cok uzattimm :D

null
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BY-PCkopat
    BY-PCkopat's avatar
    Erkek
    harbi haa bizim okulda kimse hack ten anlamzdo okulun sitesine de index sallamıştım öğretmenlerin mailini çalmıştım okulda az msn hacklememiştim sonra adım hackera çıktı sonra piyasa oldum ama aslında hackerlıkla alakası yoktu yaptıklarımın

Demirden Korksak Kemer Takmazdık.. :))) www.askerialan.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    hp beni güldürdün Allah da seni güldürsün hehehehe :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exorcise
    exorcise's avatar
    Erkek
    gecmezmi aga yha bnm mail adresime bi bagsan su maili hackle su siteyi hackle su msn hackle cart curt hele bi keresinde arkadasın birini coklu konusmaya davet ettim cocuk tutturdu bnm pc me nasıl girdin ehuhuehuuh ertesi gun oklda tanımadıgım adamlar bnm arkadaslık kurmak için caba sarf ediolardı guzel bi duygu aslında ama hack daha ne demek onu bile bilmiolar ki

ne gerek war gönuller bi olsun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    benim yaptığım bir programı ve ordan verdiğim maille bana ulaşan biri vardı.Kendi radyosu için program yazdırmak istediğini söyledi.Tamam olur dedim,basit bir player yapacaktım :)
    Sonra hangi şehirdesin diye sordu.Adana dedim.A.k. bütün hackerlar adanda mı dedi :D koptum,öldüm,fena oldum :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    kızlar açısından karizması da dahil olmak üzere bana birilerinin hacker demesi sinirimi bozua karizmasını falan geçtim hiç hoş bişi değil hackerlık ile karizmamız olacaksa hiç olmasın daha iyi. heykırlık hoş bişi değil :D ayıp :D ... 1 de gelip şu meyili hackle davası var ya canımdan bezdirdi :D sanıolar ki heykırlar maili 10 sn de çözer biz zevkten kırmıoz esasında ben google yi de hacklerim de canım istemio :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    ben hacker denmesinden beter oldum :)
    hoca bende sene sonuna doğru bi forum kurdum
    baktım bi benle yürümüo
    verdim üst sınıftaki abilerime :P işi iice bok etmişler
    ameller hocalar için anti konular açmış :) müdür gay diye bi konu vardı onu fazla kişi görmeden sildik yırttık :)
    sonra bu site hocaların kulağına gitmiş :)
    tam okulun kapanmasına 2 hafta kaldı müdür beni odasına çağırdı
    birisi demiş işte siteyi tunca kurdu müdür de beni çağırdı konuştu feln okulun adını kullanmak yasak feln dedi [siten,n bannerında okulun adı yazıodu o kadar yane :P]
    sonra bize rakip site aççaklalışrdı
    hoca yanlış kişileri çağırmış sonra bunlara tunca söledi böle böle die anlatmış[halbuki ben bişi dmedim]
    sonra çocuklar beni aramışlar[cuma günü oluyo bu olay]sonra benim kulağıma geldi gittim s öleden sonra okula
    işte sitede adminlik verdeiğim abilerime :P anlattım böle böle beni arıyolar dövceklermiş dedim
    bi kaç kişi buldular onlarda zaten çocuklara kıl oluyomuş bahane çıktı

çocuklarla feln konuştuk sonra çocuk p.tesi günü adam toplayıp öğle arası önümü kesti sonra ayırdılar feln bu olay müdürün kulağına gitmiş bizle konuştu sonra o çocukları bıraktı biz odasında biraz daha konuştuk

işte dedi bu site yüzünden okuldan bile atılabilirsiniz dedi
    biz tabi tabi eet öle öle dedik :)
    sitede hakeret edenler kınama biz yazılı uyarı cezası aldık yırttık sonra bi hafta herkez beni konuştu anasını satıyım
    bütün öğretmenler öğrenciler veliler beni tanıo :)

punto cero
Toplam Hit: 5065 Toplam Mesaj: 38