Size Gore Basit Bir Sorum Olacak
-
Benim satranc ile ilgili elimde pek cok resim var , bu resimleri tek bir resim haline nasil getirebilirim ? Hepsini alt alta da koysam olur , yan yana ikiser sirali da yukaridan asagi siralasam da olur , bunu nasil yapabilecegimi soyleyebilir eger karisik ise aciklayici anlatabilirmisiniz ? Simdiden tesekkurler .
-
Emin olmamakla birlikte excelde yapılabilir sanırım.
-
photoshop ile
-
CameL bunu yazdı:
-----------------------------
Emin olmamakla birlikte excelde yapılabilir sanırım.
-----------------------------aynen bencede excel'de dahi yapılabilir:)
-
'' Size Göre Basit Bir Sorum Olacak ''
Biz ne basit adamlarmışız yahu... -
Tabi böyle bişi istiyosan o başka anca photoshop'la yapabilirsin... -
sadece ust uste siralasam da yeterli ama nasil yapacagimi anlatabilirmisiniz
Biz ne basit adamlarmışız yahu...nazi oyle demek istemedim, hepinizin bilgisi ayri konularda epey cok oldugu icin cok basit kalabilir manasinda soyledim :)
-
hepsini html olarak alt alta kaydet.
sonra faststone capture programı indirip caps al.
imkanlar kısıtlıysa upload et. yardım edek
-
4-5 tane falansa yolla yapalım. yok efendim 20-30 tane falansa öğretiriz :D
-
irem26 bunu yazdı:
sadece ust uste siralasam da yeterli ama nasil yapacagimi anlatabilirmisiniz
Biz ne basit adamlarmışız yahu...nazi oyle demek istemedim, hepinizin bilgisi ayri konularda epey cok oldugu icin cok basit kalabilir manasinda soyledim :)
Müridemize de mi takılamayacağız :) Aşk olsun. Beni fesat belleme ;)
Ben anlamam yardım istediğin konudan ama arkadaşlar yardımcı olurlar eminim. Kolay gelsin :) -
Ya benimde aklıma takıldı, pek konuyu baltalamak gibi olmasın ama, Mustafa Kemal'in böyle bir portresi vardı ufak ufak fotoğraflardan derlenmiş, birleştirilerek büyük ayakta duran portresi oluşturulmuştu... Hatırlayanlar vardır mutlaka, görmüşsünüzdürde...
Bunu yapan bir site varmı acaba bildiğiniz? Hani bi script sonuç olarak bu, birkaç foto yükleyerek, sizin istediğiniz ana fotoyu ohale getirebilen bir site falan arıyorum... Hoş duruyorda açıkçası. Bunun gibi: