Size Gore Basit Bir Sorum Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Benim satranc ile ilgili elimde pek cok resim var ,  bu resimleri tek bir resim haline nasil getirebilirim ? Hepsini alt alta da koysam olur , yan yana ikiser sirali da yukaridan asagi siralasam da olur , bunu nasil yapabilecegimi soyleyebilir eger karisik ise aciklayici anlatabilirmisiniz ? Simdiden tesekkurler .

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    Emin olmamakla birlikte excelde yapılabilir sanırım.

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

photoshop ile

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

CameL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Emin olmamakla birlikte excelde yapılabilir sanırım.

aynen bencede excel'de dahi yapılabilir:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

''  Size Göre Basit Bir Sorum Olacak ''

Biz ne basit adamlarmışız yahu...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Tabi böyle bişi istiyosan o başka anca photoshop'la yapabilirsin...

%3csd

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

sadece ust uste siralasam da yeterli ama nasil yapacagimi anlatabilirmisiniz

'' Size Göre Basit Bir Sorum Olacak ''

nazi oyle demek istemedim, hepinizin bilgisi ayri konularda epey cok oldugu icin cok basit kalabilir manasinda soyledim :)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

hepsini html olarak alt alta kaydet.

sonra faststone capture programı indirip caps al.

imkanlar kısıtlıysa upload et. yardım edek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

4-5 tane falansa yolla yapalım. yok efendim 20-30 tane falansa öğretiriz :D

Altan naptın oğlum :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

irem26 bunu yazdı:

sadece ust uste siralasam da yeterli ama nasil yapacagimi anlatabilirmisiniz

'' Size Göre Basit Bir Sorum Olacak ''

nazi oyle demek istemedim, hepinizin bilgisi ayri konularda epey cok oldugu icin cok basit kalabilir manasinda soyledim :)

Müridemize de mi takılamayacağız :) Aşk olsun. Beni fesat belleme ;)

Ben anlamam yardım istediğin konudan ama arkadaşlar yardımcı olurlar eminim. Kolay gelsin :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Ya benimde aklıma takıldı, pek konuyu baltalamak gibi olmasın ama, Mustafa Kemal'in böyle bir portresi vardı ufak ufak fotoğraflardan derlenmiş, birleştirilerek büyük ayakta duran portresi oluşturulmuştu... Hatırlayanlar vardır mutlaka, görmüşsünüzdürde...

Bunu yapan bir site varmı acaba bildiğiniz? Hani bi script sonuç olarak bu, birkaç foto yükleyerek, sizin istediğiniz ana fotoyu ohale getirebilen bir site falan arıyorum... Hoş duruyorda açıkçası. Bunun gibi:

http://img193.imageshack.us/img193/1668/atamwi3.jpg

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
Toplam Hit: 2529 Toplam Mesaj: 19