Size Gore Basit Bir Sorum Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

NaZi_ bunu yazdı:
    -----------------------------

irem26 bunu yazdı:

sadece ust uste siralasam da yeterli ama nasil yapacagimi anlatabilirmisiniz

'' Size Göre Basit Bir Sorum Olacak ''

Biz ne basit adamlarmışız yahu...

nazi oyle demek istemedim, hepinizin bilgisi ayri konularda epey cok oldugu icin cok basit kalabilir manasinda soyledim :)

Müridemize de mi takılamayacağız :) Aşk olsun. Beni fesat belleme ;)

Ben anlamam yardım istediğin konudan ama arkadaşlar yardımcı olurlar eminim. Kolay gelsin :)

Bende saka yaptim :) Bu arada balik corbasi icermisiniz ? :)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

picasa yı indir. resimleri seç. kolaja tıkla resim yığını veya toplu görünüm saffasi olarak ayarla sağ tarafdan. daha sonra kolaj oluştur deyip dışa aktar. istedigin şey budur umarım.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

photoshopla tek tıkla yapıyordu ama nasıl olduğunu unuttum.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

Ya benimde aklıma takıldı, pek konuyu baltalamak gibi olmasın ama, Mustafa Kemal'in böyle bir portresi vardı ufak ufak fotoğraflardan derlenmiş, birleştirilerek büyük ayakta duran portresi oluşturulmuştu... Hatırlayanlar vardır mutlaka, görmüşsünüzdürde...

Bunu yapan bir site varmı acaba bildiğiniz? Hani bi script sonuç olarak bu, birkaç foto yükleyerek, sizin istediğiniz ana fotoyu ohale getirebilen bir site falan arıyorum... Hoş duruyorda açıkçası. Bunun gibi:

http://img193.imageshack.us/img193/1668/atamwi3.jpg

bu dediğini yapan program vardı, ama adını unuttum.

resim sayısını, büyüklüğünü, aralığını cardını curdunu yazıyodun sen, ana resimi yüklüyodun, büssürü resimlerin olduğu yeri gösteriyodun, o sana gösterdiğin büssürü resimden ana resmi oluşturuyodu.

hatta TbT de paylaşılmıştı ararsan bulabilirsin.

@irem26:

Start/All Programs/Accessories/Paint :))

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

http://research.microsoft.com/en-us/um/cambridge/projects/autocollage/download.aspx

bu işini görür

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Paint ile denedim yapamadim , bir kac tane de program kendim buldum , tavsiyelerinizi de degerlendirdim basarisiz oldum sonunda autocollage ile yaptigim resimler cok hos ciktilar , gonderdigim arkadaslarim resimlerin uzerinde ''autocollage trial version '' yazmasina ragmen nasil yaptin diye sorup durdular , bir gun anilarimi yazarsam bunu da ekleyecegim :) 

Hepinize cok tesekkur ederim :)

%3ceneme

ic ice gecirmeden bu resimdeki gibi kareler halinde tek bir resim olarak nasil yapabilirim biliyormuydunuz ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hala yapamdıysan resimleri yolla yapıp yolllayam. müridin biri demiş paint işte. kaç resim var. örneğin 6 resim olsun 500*600 olsun pikseli.

3 tane üstte 3 tane altta mı yapmka istiyon mesela. painti aç ctrl+E yap 1500*1800 mü işte neyse hesapla enter yap sonra yan yana ekle kolay be hacı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hickirik13
    hickirik13's avatar
    Erkek

cs5 kullanıyorsan cok kolay birlestirecegin resimlerin hepsini birden acıyorsun..sonra yeni bir sayfa ac diosun ordan sayfanın boyutunu ayarlarsın önce

sonra tek tek resimleri yeni sayfaya taşı bu kadar

Toplam Hit: 2700 Toplam Mesaj: 19