Size İftira Atiyolar..Ne Yaparsiniz..?
-
evet arkadaslar
Bu foruma gerekli olmadigi sürece muhabbet olsun diye baslik acmamisimdir ve buda nadir basliklarimdan birisi.
simdi konu su
Biri sizin Arkanizdan fena sekilde konusuyo,
yapmadiginiz biseyi yapmis gibi gösteriyo,ve bunu cümle aleme anlatip yayiyor.Bu Olayi ilk cikarani bulamiyorsunuz cünkü herkes birbirine atiyor sucu.
Bu durumda ne yaparsiniz..?
Bulursaniz bu sözü cikaran kisiyi ona ne yaparsiniz.?
Önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
Allah herkesi Kuru iftiradan
Kötü olan Her seyden korusun..
iyilikler sizinle olsun
saygilarimla.. -
gaza getirmek gibi olmasında güçlü kuvvetliysen onu diyenlerden birini yakala okulda veya başka yerdeyse bunu bi yere sıkıştır kimden duyduğunu söyleyene kadr sıkı bi döv ama azını burnunu dağıt sonra kimden duyduğunu söyleyince git onada aynısını yap s.ç ağızlarına en sonunda ortaya çıkar yada düşmanın veya seni sevmyn birisi varsa oda yapmış olabilir şüphelendiğin biri vgarsa önce adam gibi sor solemezse dov ha belirli bi dayaktan sonra gine söylemezse suçsuz dur.bence bole yap ama sen bilirsin...ona yapanı yakalarsan muck muck yap
-
gücüm yeterse dalarım yetmesse yalanlarım
-
ayni sey bana da oldu
yapilcak en guzel sey herkesin icinde konusmaktir bence
boylece yalan soyliyemez
soylese bile fazla diretemez
seni kiskanan biridir heralde
allah korusun herkesi iftiradan
en korktugum seylerden biridir
ama guzel yani, korkucak biseyin yoksa her an her yerde yuzlesebilirsin o alcakla -
Ahah dövme konusu yas biraz Cünkü Kaltaklar yani erkek degiller anca kocalarina dalabilirim :
Bi bulabilsem konusanlari,
bi kaltak varmis o cikarmis lafi
ona sana kim dedi deyince
baska birisini sölüyormus,Ikisini ve kocalarini
bi arada ansizin yakalayip konusturacam ,yüzlestirecem Birbirlerine ne diyecekler bakalim
Ya anlamiyorum,Kimseyle isim olmadigi halde arkamdan laf cikariyolar maynak millet ya.
isin kötü yani ise bu sahislar ile hic görüsmedim tanimam etmem sadece memleketlim o kadar. -
Dostum ben senin yerinde olsam -- Karı -- kısmıyla
hiç uğraşmam.. Kocalarıyla delikanlı gibi konuşur , durumu düzeltmelerini söylerim aksi halde onlara zarar gelmesinden sorumluluk duymuyacağımı belirtirim... Ve sorun yakın bir zamanda çözülmezse Ortalığın içine sı*arım -
walla senin yerinde olsam gider iftara atanların hepsini bi araya toplarım.o zaman da atsınlar da göreyim.
-
Walla ifitiraya bağlı ağır bişi ise suçlayıcı nitelikteyse ve hoşuna gitmiyorsa kendi bildiini yap derim ama öbür taraftan iftira kişiye zarar vermez yani seni tanıyanlar tanır gerisi hikaye hakkında bilinmeyen bi gerçek varsa tanıyan kişide sorar öğrenir aslında en iyisi hiç tanımamamak o zaman bisürü iftira atıyo sana millet arkandan konuşuyolar sen onlarla konuşmadıkça konuşuyolar en sonunda bıkıyolar
kendi hikayemi anlattım ama bunlar hayatın gerçekleri -
Simdi ben bunlari arayip
böle böle demissiniz. ,sizinle konusmam lazim toplanin ben geliyom..Desem
hemen agiz birligi yaparlar ve ortada suclu birakmazlar..
Bana cok romantik bi plan lazim fikirleri görelim.. -
yok kardeş karı kız dedin mi dur orda ne demişler ite bulaşmaktansa köprüyü dolaş....SÖZ MECLİSTEN DIŞARI....
-
sitir et kardeşim
Toplam Hit: 9298 Toplam Mesaj: 41