Size İftira Atiyolar..Ne Yaparsiniz..?
-
güzelim ben sana bu konuda ne yapman gerektiğini söölemiştim o gün..ama sanırım bazı değişiklikler olmuş:(bi ara konuşsak ii olurdu...sen üzme kendini..takma kafana bu kadar yaa..der ööle basit insanlar..konuşurlar durmadan..sen istediklerini yapmadın ya..
-
1- o ankı ruh halıme bakar ıyımser ve hayat bı mana tasıyorsa o dakıka ceker bı kenara konusurum mılleten uzak resıl etmemk ıcın
2- eger asabıyet varsa o anda kı genelde asabıyımdır burnunun ortasına gecırırım kafayı kırarım bacaklarını
3- az asabıysem hakım oluyosam elıme koluma cıkartırım mılletın onune bır bır ettıgı lafları sokarım bı taraflarına -
arkamndan konuş herkesi hayatımdan silerim sorun ortadan kalkar...
-
sonuçta yalan sölüyolar dimi hiçbişi yapma kendilerini aldatmaya devam etsinler .seni bilen biliyo süper bi insansın ötesi yokk!!
-
Tesekkür ediyorum Arkadaslar önerileriniz icin
Sende saol aycos o sizin güzelliginiz.. ;) -
fizilal in dedigini yap.
-
yavuzum... sessiz kal.. "Alla alla.. peki " deyip olayı kulak arkası yap... sonra en az şüphelendiğin kişiye yakınlaş.. onun bi derdi varsa yardımcı ol fikir ver muhabbet et.. sen bi olayda ondan yana çıkarsann sana bildiklerini döker.. en fazla 1 hafta sonra öğrenirsin lafın kimden çıktığını..
yada 1-2 gün sonra aynen olayı unutmuş gibi en çok şüphelendiğin kişiyle kanka ol.. çok iyi geçin belli etme.. seni onunla yakın gören birisi dayanamayıp olayı sana ispiyonlayacaktır :)
ben bu 2 taktiği deişik zamanlarda değişk ortamlarda uyguladım .. 2 gün sonra kendi kendilerine öttüler :) -
SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSIN..SANA İFTİRA ATANLARIN CANI CEHENNEME..ELBETTE SANA YAPTIKLARI BU PİSLİĞİN CEZASINI EN KISA ZAMANDA ACI Bİ ŞEKİLDE ÖDİYCEKLER..BEN SENİN İÇİN ORDAN DA DUA EDİCEM GÜZEL İNSAN..HERŞEİN EN GÜZELİ SENİN OLSUN DİYE..BANA VERDİİN HERŞEY İÇİN ARKADAŞLIK DOSTLUK SEVGİ DESTEK...HERŞEY....HEPSİ İÇİN TEŞEKKÜRLER..SEN SAKIN ÜZÜLME..HAYATINDAKİ HERŞEY Bİ GÜN YOLUNA GİRİCEK..O ZAMAN BENİM DEDİKLERİMİ HATIRLARSIN..SEN DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI OL EMİ...SEVDİKLERİN YANINDA OLSUN..
-
Designer kardesim bu sekilde akillica bi tavsiyede bulundugun icin tesekkür ediyorum sana,Uygulayacam abü 2. dedigin olabilir..
Sana gelince Helloween saydigin tüm özellikleri sen tasiyosun.
Bi yerlerden kacar gibi,Biseyler seni cok üzmüs gibi,Bi yerlere gider gibi yazmisin
ne o hakkini helal et felan ..seni birakmaz tarikat camiasi ,unutmaki müdürümüzsün ;)
hadi öpüyorum. -
rica ederim yavuzum :)
Toplam Hit: 9535 Toplam Mesaj: 41