Sizin Bir İnternet Cafeniz Olsaydı ?
-
içerde dondurma sat daşşak gecmiom cidiyim (:
-
gencprens bunu yazdı:
-----------------------------
içerde dondurma sat daşşak gecmiom cidiyim (:
-----------------------------:D Olabilir aslında :) Ama ileriye yönelik bişiler ...
-
en sağlam reklam el ilanıdır mesela 1saat internet'De takılana ÇAY bedava falanda yaz içine klimalı ferah bir ortam falan da yaz öle işte a.q :Dama yap kesin tutar gardaş
-
indexturk bunu yazdı:
-----------------------------BeyLer benim bi int.cafem var. Büyük 30 makina var içinde herşey sapa sağlam.
Diğer yerlerden çok farklı temiz,düzenli vs.
Yaz sezonunda çok durgun oluyor işler . Yeni projeler arıyorum.
Sizin böyle bir cafeniz olsaydı ne gibi değişiklikler yapardınız ?
-----------------------------aynen senin durumundayım :) 30 makina düzen olarak mükemmel denilebilecek sekilde.. ama yaz olunca iş yok.. :S
-
Age of Empires Fifa 2005 /2007 Cs Turnuvaları yaptırıyom hacı :) Katılımda çok öluyo 1. hediye vs filan ver koftiden ama göze güzel gelen seyler yazın iyi gecer :)
-
aslında iç tarafın boyası aydınlatılması bilgisayarların dizilişi önemli
-
lordun dedigi gibi el ilanları vs yaptır.En sağlamı o gibi gözüküyo cay mesrubat falanda ver musterileri hosslarına gider.
-
Ara sokaktaysan o Sokaga Giden Tüm caddelere Reklamını asıcaksın.Reklama Özellikle Knight,Silk,Hero bilmemne Online oYunlar Varıdr gibi şeyler yaz.Knight varsa zaten mutlaka veletler doluşur:)
-
Turnuva fikri iyi bence ama şöle yap ilan bastır mesela 1. kantır turnuvası katılmak istiyenlerin şu tarihe kadar şuraya başvurması rica olunur.Altta ödüller falan iyi olur bence.
-
çaylar bedava zaten 20 dakkada bir çay weriyorum..
yeni yeni oyunlar indirip çocukları o oyuna çekmeye calısıyorum..
1,25 lira ise 1 alıyorum gibisinden...
gelen müşteri agırlamak.. hoş geldiniz uygun bir yer ve sonra ne içersiniz gibisinden.. [ bedava abü ] :D
dondurma deseniz onuda yaptım iyi gitti ve yandaki market ipnelik yaptı birbirimizi kırdık ve olmayınca kaldırdım [ dondurma tavsiyemdir ]..
vs.. vs.. aklıma estikçe paylasırım...