Sizin Bir İnternet Cafeniz Olsaydı ?
-
saati 1.5 olan yere çoluk çocuk knightcı kantırcı takılmaz hacı
oraya cebi para dolu zengin bebeleri gelir anca veya kafasını dinlemek isteyen 25 yaş üstü kişiler ve ya bayanlar
senin oraya her zaman gelecek müşteri bulman zor 2 seçeneğin var
ya fiyatlar böleyken çocukları cafeye almıycan ki ses etmesinler büyükler gelsin
ya da 1 ytl yapcan saatini knightçıları ve kantırcıları çekecen ama knightçıları çekceksen senin de lvl in yüksek olmalı ve sizi kasarım die kandırmalısın bebeleri
-
La olm Benimde Bi cafe Var.Abi yarım Abi tişim geldi abi Tuolet Nerde Bıktım amk fazla kısda yoq.Antropoza girdim :D.gEce Barda çALIşmasam.Bitmiştim amk.
Cafe Müşterisi Bellidir alıştırmaya çalışırsın.zehrini akıttınmı gelir amk.zaten buraya gelen kıssım 25 35 yaş arası.okey oynayan kısmı yaz oldu amk tadı tuzu yoq.işlerin şileye falan yazlık bi yere yeni bi yer daha açmayı düşünüyorum amk.orda tutar.yazlık yer sonuçta.coluk cocukla ugraşmak istemiyosan saati azaltmıyacaksın.
Bayan Oldumu Abazaları Cekersin.Cafeye Bayan Geldimi Milletin Öküz gibi kısa bakmasını engelle :D
Teknik Servis İşide var.her boku yapıyos amk herif pc topla diyo p3 makina topla ver amk :D
neyse la tahribatta ama cok cafeci varmış iyi oldu bu topic:D
-
o cafecilerin yerlerini bilirsek ziyaret şansımızda olur
büyük turnuvalarımız olursa bu mekanlarda yaparız
-
bende çerenkoydeyim bence tuırnuva felan yalan yeni oyunlar tanıt ve int cafe hep canlı oolsun sürekli yabancı şarkılar felan en iyisi bide herkez tatile gider yada çalışır ona göre
-
hocam bizim burda bi internet cafeci tanıdığım var.. adam ilk açtığında iş yapamıyordu.. sonra bi dekor yaptırdı içeriye.. bi ses sistemi yaptı.. klimasını falan koydu.. şimdi öyle bi iş yapıyo ki.. görsen vay aq dersin.. içerideki sesszlik hiç bir şekilde bozulmuyor.. ufak çocuklar gelse bile ;) bence içeriye biraz dekor yaptır.. klima yoksa taktır.. ve fiyatları biraz aşağıya çek.. kalıcı müşteri olana kadar :)
-
kasada oturacak bayan eeleman al, çalıştır. akşamları dansöz çıkart. o zaman orası full olur. hatta türkiye çapında adın duyulur.
başlık: internet kafede dansöz oynattılar!!! şok şok şok :)
-
Hafta ici 1 saat oynayana 1 saat bedava yap..
Haftasonu 1 ytl yap saati..
Bos durmasindan iyidir..
-
güleryüzlü olmak 1inci şart...kim yazdı hatırlamıorum ama sırf güleryüz oldugu icin gidiorum demiş...aynen katılıorum,adamla yüz göz olmasamda hala gördüğümde "barbaros abi nasılsın?" die muhabbeti kurarım...bu cok cok onemli...
2ncisi dawnofdarkness ın dediği gbi ne kurtarırsan kardır...2 saatte 2 ytl kazanacagına 0 ytl kazanıorsan 1 ytl kazan daha iyi...
neredeyse herkesin söylediği gbi global oyunlar mutlaka kurulu olsun...counterıydı age of uydu vs...
deneme amaclı gittiğimiz kafelerden karnımız ac oldugu icin kalktıgımızı bilirim...yemek olayı olsun yandaki büfeyle fln annaş...mutlaka olsun ama...kalktıgım zamanda arkadaşlarla muabbet sarar geri donmeyiz sonra saten...5 te kalkıcaksak 3 e kadar dayanır yemek yeriz geri dönmeyiz...ama yemek olursa 5 te kalkarız yemeğimizide orda yeriz(gerci ben hic yemem kafede yemek pahalı oluor ama arkadaşlar bayağı bir yerler)...
cay olayına giren kafeye gitmedim denk gelmedi ama hoş olabilir bence bir dene tutmassa canın saolsun...
mekana girince kanı depreşmeli cocugun hemen boş makina aramalı etrafta buyuzden etkilemen lazım...dekor onemli...soyle boydan boya frp resimlerinden birtane yapsan oyunların posterini assan vs cok şık durur...
bizim burda bi netcafede telefon sistemi var her masada telefon oyuncular birbirini arıyabiliorlar( ben sadece 2 kafede rastladım bu sisteme) kafen büyükse aklında bulunsun...
cok kimse takmaz belki ama ekran yapan adamdan nefret ederim...bırakırım yenılırım inadına...cokda oynamam ilk defa oynadıgım bir elemansa(gerci %95 arkadaşlarımla giderdim)...(kişisel bir istek saten bunu kayda almana gerek yok yapabilecegin cok bişi yok en fazla makinaların birbirini görmemesi icin blokları uzatırsın okadar...bakıcak adam her zmn bakar saten)
havadar olması da cok onemlidir...klima mı takarsın artık boydan boyan penceremi yaptırırsın bilememde..."şimdi o sıcakta kafeye mi gidilir be abi, gel icmeye gidek"dien elemanlar cok artık etrafta...içki bi bok ya içiolar işte artisliğine...ha içilir adam gbi icilir...her dakka icilmez kanımca...
yuvarlayıp para al demiş bir arkadaşta kesinlikle katılıorum...1.650 oducektim kac defa elime cebime attım bozuk para arıordum üstü bizden olsun die almadılar kac defa...biliorum 150 binlira bana koymaz belki ama yinede para almamaları hoş olur...
makinalara müzik yükle...kücük oyun yükle...kulaklık varsa (ki olmalı) acar müzik dinler eleman...neden bilmiorum ama dinliolar işte...512 mp3 ler 45 ytl be kardeşim diesin gelir...
yaşın ve huyunu bilmiorum ama bir bayan gelirse aman sarkma yada cok ozel bir ilgi gösterme asılıor bana derler sonra hayatta gitmezler...cevredeki arkadaşlarınada soylerler müsteri kaybedersin...
elemanlara vericegin makinaları olabildiğince sen belirle...1010101 verirsen 3 kişilik bir grup gelir oturmaz gider nasolsa yazın tüm kafeler boş die...1111000 ver adamlar yan yana otursunlar...
bunlar klasik ama işgören yontemlerdir...saten piasanın cogunu bu saydıklarımı en iyi yapanlar götürüor...
-
hocam yaz sezonu acıldı istanbul çin ölü sezon yani (= bıde demişsin arka sokakta falan cevren genişse 2 senede epey bı duyurmussundur kendını .
fazla bişi bekleme derim ben yaz geldi millet cıkmıo dışarı
Bende bi cafede calısıorum ama normal net cafe deıl saat 7 ye kadar kımse gelmıo sıcaktan.bide tatıle gıdenler falan var sabah temızlık bulasık nargıle temızlgı derken 2 de iş bıtıo6ya 7ye kadar yatıoruz (: ii oluo gerçi:D
-
cafenin camına kocaman BİŞEYE BAKMAK BEDAVA (sınav sonucu,ssk sicil no vs.) yaz..ana masadan kendin bak..müşteri çekmene yardımcı olur...webcamını en kalitelisinden al..bilgisayarların iyi olsun yeter bence...klavyelerde basmayan tuş olmasın...belli bir saatten sonra velisi olmadan çocuk alma..abazalar için ayrı bölüm aç..monitörler duvara dönük olsun.. :)))