Sizin Favori Klasik Araba Modeliniz Hangisi ?
-
Merhaba arkadaşlar.
Yeni model arabaları sevmeyenlerin bir çoğu klasik arabalara sarmış durumda bildiğiniz gibi.
Herkes sevdiği arabanın modelini yazarsa böylece yeni araba modellerinide görmüş oluruz.
Benimkisi 1967 Chevrolet Impala

-
Hocam sözün bittiği yer daha ne dememizi bekliyorsun İMPALA işte :D
-
'69 Mustang Shelby
-
1955 Mercedes-Benz 300SL
-
'67 Chevy Impala tabiki, supernatural izlemeye başladığım günden beri takıntım. :D
-
47 volkswagen split
61 volkswagen pre
70 volkswagen 1302
74 volkswagen 1303
57 volkswagen t1
64 mustang fastback
-
67 impala tabikide
-
1936 Ford 3 pencere coupe

-
1956 Bmw İsetta 300
-
1961 ford thunderbird

-
Bi gun arkadaslarla tantum almaya gitmiştik gece 2 flndı 2 3 kutu aldık 4 5 kutu daha lazımdı baska bır ılceye gıtmek ıcın bızımkıler yurumus bıraz taksı arıyolarmıs korsan bı taksıcı gelmıs :) ve o korsan taksıcının arabası 67 kıpkırmızı bi impalaydı geldıgınde halıs mı gercek mı oldugunu anlamamıstım. Ard arda 1 hafta adamın yanına gıttık her gece sırf arabayı sevmek ıcın hergun orda yarım saat vakıt gecırmıstık :) anadolu yakasında oturanlar eger gezmek kızarkadasıyla gun gecırmek ne bılım sehır turu fln ısterlerse gayet uygun fıyatlara o adamı yakacıkda meydanın orda bulabılırler. Cok anlayıslı bı adamdır :) zaten arabayı 100 metreden gorursunuz :) araba paslanmasın dıye bu ısı yaptıgını solemıstı :) zevk alıyomus arabasını surerken :) benzın parasına gezdırır sızı :):)