Sizin Favori Klasik Araba Modeliniz Hangisi ?
-

-

Anadol stc 16
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Meraclitus bunu yazdı:

not:resim bana aittir :)
-----------------------------resim sana ait olsa ne yazar, araba senin olmadıkça. :D
-----------------------------doğru diyon hocada ancak rüyamda alırım bu arabayı :)
-
vw karmann ghia dünyanın en yavaş spor otomobilidir kendisi :D aklıma ilk gelen bu öteki türlü otomobilde ayrım yapmam hepsini severim otoseviciyim ben :D
-
emreslmn bunu yazdı:
Bi gun arkadaslarla tantum almaya gitmiştik gece 2 flndı 2 3 kutu aldık 4 5 kutu daha lazımdı baska bır ılceye gıtmek ıcın bızımkıler yurumus bıraz taksı arıyolarmıs korsan bı taksıcı gelmıs :) ve o korsan taksıcının arabası 67 kıpkırmızı bi impalaydı geldıgınde halıs mı gercek mı oldugunu anlamamıstım. Ard arda 1 hafta adamın yanına gıttık her gece sırf arabayı sevmek ıcın hergun orda yarım saat vakıt gecırmıstık :) anadolu yakasında oturanlar eger gezmek kızarkadasıyla gun gecırmek ne bılım sehır turu fln ısterlerse gayet uygun fıyatlara o adamı yakacıkda meydanın orda bulabılırler. Cok anlayıslı bı adamdır :) zaten arabayı 100 metreden gorursunuz :) araba paslanmasın dıye bu ısı yaptıgını solemıstı :) zevk alıyomus arabasını surerken :) benzın parasına gezdırır sızı :):)
-----------------------------senin araba satışta kardeş :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-acil-sahibinden-1965-impala-direksiz-42687117/detay/
-

plymouth
-
SS_Thunder bunu yazdı:
emreslmn bunu yazdı:
Bi gun arkadaslarla tantum almaya gitmiştik gece 2 flndı 2 3 kutu aldık 4 5 kutu daha lazımdı baska bır ılceye gıtmek ıcın bızımkıler yurumus bıraz taksı arıyolarmıs korsan bı taksıcı gelmıs :) ve o korsan taksıcının arabası 67 kıpkırmızı bi impalaydı geldıgınde halıs mı gercek mı oldugunu anlamamıstım. Ard arda 1 hafta adamın yanına gıttık her gece sırf arabayı sevmek ıcın hergun orda yarım saat vakıt gecırmıstık :) anadolu yakasında oturanlar eger gezmek kızarkadasıyla gun gecırmek ne bılım sehır turu fln ısterlerse gayet uygun fıyatlara o adamı yakacıkda meydanın orda bulabılırler. Cok anlayıslı bı adamdır :) zaten arabayı 100 metreden gorursunuz :) araba paslanmasın dıye bu ısı yaptıgını solemıstı :) zevk alıyomus arabasını surerken :) benzın parasına gezdırır sızı :):)
-----------------------------senin araba satışta kardeş :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-acil-sahibinden-1965-impala-direksiz-42687117/detay/
-----------------------------yok hocam araba bu değildi oturduğum ilçedede var bi impala 3 4 tane var buralarda :) ama bu olmadığından eminim :) yakacığa işim düşerse ordaysa hala çekerim fotosunu en son 2 ay once soğanlıkta gordum :) bızım burda yanı gumburdeye gumburdeye gıdıyodu :)
edit:arabanın durdugu yer burası :D ama arkada bı kırmızı ımpala daha var o olabılır neden dersen benım dedıgım arabanın sahıbı asla satmaz arabasını :) 24 bın + mitsubishi h100 vermisti bir arkadasım manevı degerı var demıstı. Hos sıkıntıda olsa satabılırde tabıkı ama bu degıl rengı daha acıktı bu bordo kırmızıydı benım dedıgım :) ama rabanın durdugu yer burası :) ayrıca adam pek tekın degıldı :D belkıde ımpala ısı yapıyodur :D
-
1967 Chevrole Impala'nın şuanki piyasa fiyatı ne ki hocalar ?
-
67 mustang
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1967-model-siyah-impala-44674441/detay/
soyle bısey var