Sizin Lakabınız Nedir..?
-
bana:::('KAPTAN') derler
-
mc_rapier demüş küne:
"" Kelebek "" diyorlar
----------------------------------
No Comment :) Hatta :=)) -
bana da abi horoz diyolar çok dik konuşuyomuşum???
bende onlara tavuk diyommm -
bana genelde "ABİ" DERLER
sadece ABİ -
Ortaokulda sivri diyorlardı sivri sivri buluşlar öneriler sunduğum için.
yurtta kalırken Ahmet 3 diyorlardı yurtta 4 tane Ahmet vardı.
lisede bilgisayar başından kalkmayı bilmediğim için Bilgisayar manyağı , İnternet Sapığıdiyorlardı.
kızlara şiirler yazardım Şair dediler.
üniv de sürekli seyahat ettiğim için çelebi ahmet diyorlardı
en son da Manyak -
Orta okulda Cevdet vardi bizim arkadas Nuris derdik :9 MAfya babasi nuris kardesler vardi oradan esinlenmistik pisko bir tipti o pustta bana "Serce Cik Cik" diye cagirirdi...
Lisede "Allahsiz" ve "Gomunist" derlerdi...
Universitede dogru duzgun bolumden arkadas olmadigi icin sevmezler muhabbetleri olmaz benimle :) ezikliklerini yuzlerini tukurup dogrulari konustugum icin kil birisi olarak gorurler beni :)
Ailedede "Tomi" derler nedenini sormayin amk taaa dogdugum gune inmek gerekir :) -
ben de bürtürlü düzgün konuşamadığım için arkadaşlar arasında sürekli türkçe hatası yaptığım için GAFMAN derler banada.
: ) kötü bişery ya kalkıp da öğlenin kahvaltısı die bir cümle kuran bi ben varımdır :) -
aıdm gökhan ondan kokan derler:D
-
bozo derlerdi küçükken herkes siyahtı ben kızıldım ve beyaz tenliydim o yüzden. çilliydim biraz da kuncî derlerdi susam anlamına gelir :D
sora liseye geldi ismimiz kürdo olarak kaldı okulda da kürdo derler genelde. ama gerçek ismimi yıllardan beri hiçbir ortamda kimse dile getirmedi amisina koim :D -
her arkadaş grubunda farklı lakaplarım var ,bi grup KÖTÜ der neden kötü kaldi adım haala anlamış değilim bazıllari yoşi der yunusun kısaltması galiba,bazılarida dengesiz diyo buna bende katılıyorum....
Toplam Hit: 20170 Toplam Mesaj: 152