Sizin Lakabınız Nedir..?
-
Kurt adam diolar niyeyse zannedersem okulda sakal bırakıp wolwerine gibi oluomuşum
ak :) zaten şu okuldan kurtulmama az kalmışş.... -
banada xursi diorlar ismimi bilmeyenlerde bilenlerde arkadaşlarda xursi dior:D ha arada piçleme ipneleme
deli,manyak :D a.q ne isim varsa deneme tahtası gibi bende deniyorlar işe yararsa hep kullanıyorlar ama en çok kullanılanı ve hala kullanılanı xursi yadaa pis xursi :D
-
banada gorgi(corci):D diyorlar çtır erkek demekmiş nerden buldularsa...
-
kendimi bildim bileli Croc'dur lakabım ismimden çok Croc diye anılırım, Crocodile dan geliyor Timsahları severim ama asıl onları bana sevdiren rahmetli Steve Irwın aka The Crocodile Hunter discovery deydi bilenler bilir allah rahmet eylesin ne diyeyim CrocHunter olarak başladık zaten ilk nick olarak şimdi yalnızca Croc kaldık... oynadığım oyunlardan biri olan Croc da bu nicke sahip olmamın başka bir yanıdır...
-
Benım lakap Deli ve psikopat dir. Eskıden dersanede hocalar bıle psıkopat olarak cagırırdı benı, okulda ıse adımız delıye cıkmıstı =))
-
benim şuan birlap yok ama eskiden iwan diyorlardı rakinin dovuştugu rus boxor benzetiyorlardı :(
-
adultcu :D
-
komedi a.q:D
-
maganda yada sapık :)
lisedeyken Arkamdan bağırıyodu 3,4 yaş veletler maganda abiiii counter da biraz kralımdır :D ondan
-
eskiden çok serious sam oynardım adım samet olduğundan bizimkiler bana sam derdi yani türkçe karşılığı ile sem :D