folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Skillroad Oynayanlar ?

Skillroad Oynayanlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek

Silkroad Onlinededaki charımı Mart 2007 da 1.500 ytl karşılında sattım satmadan önce geldiğimson nokta

Server :TibeT

Nick:HypeR

LvL:80

Build:Full str glavie

Char sattığım zamanda Silkroad isimli oyunda yapılan gelmiş geçmiş EN GÜÇLÜ chardı en kötü itemim sosun +5hat idi

+6 Full Sosun garment set (hat +5) 64+6 Sosun Glavie 3-4 guildin birleşip yıkamadığı efsane ThE_EnD guildi 2-3 milyar oyun parası 

tabi bunları yapmak için ne kadar real para harcadın dieceksiniz çok fazla bi miktar deil bunları yaparken kullandığım yollar

SoftMod(MultiClient,Zoom hack+bot u kapsayan gelişmiş bir macro)

CCF=Kilit icraat bu serveti yapmamda en büyük katkı ona sahip oyunda tanışıp yakın dost olduğum brezilyalı arkadaşlarla yaptığımız click& buy üzerinden JCB dene kart türü sayesinde karşılıksız  kartlarla aldığımız silkler le +5/+6/+7/+8

item basıp satmak suretiyle elde ettiğimiz goldlarla bu charı yaptım :)))

son olarak aynı brezilyalı şahsiyetlerle oyunu oynamadığım halde görüşmeye devam ediyoruz ve 2007 kasımda joymax.com sitesinde bulunan açıkla seri bi char hackleme işine girdik tabi ilk işim sattığım charımı geri almak oldu :)) char bende ama fazla oynamıyorum eskisi gibi bihırsım kalmadı

Herşey Hayal Etmekle Başlar ir2 nin foruma konu açınca bu oyunu gördüm ve üye oldum hayalim hotanda gördüğüm yeşil garment(64++ ) setle gezenler gibi olmaktı ve fazlasınıda yaptım gerisi size kalmış

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 12