folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Skype Veya Benzeri Program Üzerinden Matematik Dersi Verecek Var Mı?

Skype Veya Benzeri Program Üzerinden Matematik Dersi Verecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Önlisans Kpss için eksik olduğum bazı konularda Matematik dersi almak istiyorum. Kamerasını Tahta yada belirgin bir çalışma ortamına döndürerek istenilen konuları anlatacak, emeği az çok karşılıksız kalmayacak arkadaşlar pm ile saat ücretlerini gönderirlerse ki konu altına mesajda olur hemde ihtiyacı olan arkadaşlarda vardır belki onlarda faydalanır.Ödemelerinizi ders sonunda eft-havale-paypal ile yapabilirim.Tabi deneme dersi yapmak lazım, bakalım anlatımınızdan anlayabiliyor muyum? Bu kısım ücretsiz :)

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

youtubede şenol hoca ve mustafa kopuz dersleri var

en eğlenceli ve yalın anlatım onlarda önce bir bakıver istersen

istediğin konuda elbet anlatımları vardır

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Sanırım matematik her dönemde sorun :D 8. sınıfı bitirdim ortalamam 80 üstünde matematik 35 :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

www.ekolhoca.com un ders anlatımlarını bir dene istersen.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu ekol gayet iyi. arada bir bakıyorum, genel tekrar için.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.internetteders.com/index.asp

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

izzzmarit e msn den zor bir integral sorusu çözdürmüştüm adım adım on numara yazarak anlatmıştı aklıma o geldı bir an :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

Önlisans Kpss için eksik olduğum bazı konularda Matematik dersi almak istiyorum. Kamerasını Tahta yada belirgin bir çalışma ortamına döndürerek istenilen konuları anlatacak, emeği az çok karşılıksız kalmayacak arkadaşlar pm ile saat ücretlerini gönderirlerse ki konu altına mesajda olur hemde ihtiyacı olan arkadaşlarda vardır belki onlarda faydalanır.Ödemelerinizi ders sonunda eft-havale-paypal ile yapabilirim.Tabi deneme dersi yapmak lazım, bakalım anlatımınızdan anlayabiliyor muyum? Bu kısım ücretsiz :)

hocam sen zaten afet ve acil durumda değilmiydin ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Evet hocam aynen nasılsın.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Valla yotubeden falan canlı ders verse daha iyi olur kpss girecek olan arkadaşlar birleşir birşeyler toplarız daha iyi olmaz mı ?

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Benim sadece matematiğim iyidir, diğer derslerim de matematik seviyesinde olsaydı şuan ODTÜ- Bilgisayar falan okuyor olurdum heralde ama şunu söyleyeyim ki ortaokul çağımda matematikten hep çakıyordum benimkisi biraz matematikle hesaplaşma gibi oldu o yüzden hep inatlaştım üzerine gittim. Matematiği pek çok yoldan öğrenmeyi denedim ama bence en başarılısı;

www.internetteders.com buradan dersleri alıyorum pdflerin çıktılarını alıyordum ve öğreniyordum. Özel dersin kralı bence burada tavsiye ederim. 

Edit: Bazı konuları konuyu anlatacak kadar iyi bildiğimi düşünüyorum, eğer youtube'dan canlı yayın falan isterseniz ücret almadan yapabilirim. Ama teknik konularda tartışırız, bana kalırsa tahtaya yazmak yerine ortak kitap alıp oradan çözmek çok daha faydalı olur, talep olursa Lys sınavımdan sonra yaparım 

rajooonn tarafından 06/Haz/14 21:35 tarihinde düzenlenmiştir

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
Toplam Hit: 2259 Toplam Mesaj: 12