Skype Veya Benzeri Program Üzerinden Matematik Dersi Verecek Var Mı?
-
Önlisans Kpss için eksik olduğum bazı konularda Matematik dersi almak istiyorum. Kamerasını Tahta yada belirgin bir çalışma ortamına döndürerek istenilen konuları anlatacak, emeği az çok karşılıksız kalmayacak arkadaşlar pm ile saat ücretlerini gönderirlerse ki konu altına mesajda olur hemde ihtiyacı olan arkadaşlarda vardır belki onlarda faydalanır.Ödemelerinizi ders sonunda eft-havale-paypal ile yapabilirim.Tabi deneme dersi yapmak lazım, bakalım anlatımınızdan anlayabiliyor muyum? Bu kısım ücretsiz :)
-
youtubede şenol hoca ve mustafa kopuz dersleri var
en eğlenceli ve yalın anlatım onlarda önce bir bakıver istersen
istediğin konuda elbet anlatımları vardır
-
Sanırım matematik her dönemde sorun :D 8. sınıfı bitirdim ortalamam 80 üstünde matematik 35 :D
-
www.ekolhoca.com un ders anlatımlarını bir dene istersen.
-
bu ekol gayet iyi. arada bir bakıyorum, genel tekrar için.
-
http://www.internetteders.com/index.asp
-
izzzmarit e msn den zor bir integral sorusu çözdürmüştüm adım adım on numara yazarak anlatmıştı aklıma o geldı bir an :)
-
burhan808 bunu yazdı
Önlisans Kpss için eksik olduğum bazı konularda Matematik dersi almak istiyorum. Kamerasını Tahta yada belirgin bir çalışma ortamına döndürerek istenilen konuları anlatacak, emeği az çok karşılıksız kalmayacak arkadaşlar pm ile saat ücretlerini gönderirlerse ki konu altına mesajda olur hemde ihtiyacı olan arkadaşlarda vardır belki onlarda faydalanır.Ödemelerinizi ders sonunda eft-havale-paypal ile yapabilirim.Tabi deneme dersi yapmak lazım, bakalım anlatımınızdan anlayabiliyor muyum? Bu kısım ücretsiz :)
hocam sen zaten afet ve acil durumda değilmiydin ?
-
Evet hocam aynen nasılsın.
-
Valla yotubeden falan canlı ders verse daha iyi olur kpss girecek olan arkadaşlar birleşir birşeyler toplarız daha iyi olmaz mı ?
-
Benim sadece matematiğim iyidir, diğer derslerim de matematik seviyesinde olsaydı şuan ODTÜ- Bilgisayar falan okuyor olurdum heralde ama şunu söyleyeyim ki ortaokul çağımda matematikten hep çakıyordum benimkisi biraz matematikle hesaplaşma gibi oldu o yüzden hep inatlaştım üzerine gittim. Matematiği pek çok yoldan öğrenmeyi denedim ama bence en başarılısı;
rajooonn tarafından 06/Haz/14 21:35 tarihinde düzenlenmiştir
www.internetteders.com buradan dersleri alıyorum pdflerin çıktılarını alıyordum ve öğreniyordum. Özel dersin kralı bence burada tavsiye ederim.
Edit: Bazı konuları konuyu anlatacak kadar iyi bildiğimi düşünüyorum, eğer youtube'dan canlı yayın falan isterseniz ücret almadan yapabilirim. Ama teknik konularda tartışırız, bana kalırsa tahtaya yazmak yerine ortak kitap alıp oradan çözmek çok daha faydalı olur, talep olursa Lys sınavımdan sonra yaparım