Slither.İo Gelin Kapışalım
-
bak hele babababa
Adam ona kafa ile çarpayım diye direksiyonu önüme kırdı ya la. O kadar uzadıydım hıaamına.
-
peki o hızlı giden ışıklar ne oluyo. Onları yiyince bisi değişiyor mu?
-
clogu bunu yazdı
büyüyorsun onları yiyince
mouse sol tuşunu basılı tutarsan nitro basıyorsun :D tabii bu basım sonrası senin boyunda küçülüyor çünkü arkanda ışıkları bırakıyorsun. İbneler nitro basıp bir anda önüme kırıyorlar sonra benim frenler tutmayınca çarpıp ölüyorum
-
coLin bunu yazdıclogu bunu yazdı
mouse sol tuşunu basılı tutarsan nitro basıyorsun :D tabii bu basım sonrası senin boyunda küçülüyor çünkü arkanda ışıkları bırakıyorsun. İbneler nitro basıp bir anda önüme kırıyorlar sonra benim frenler tutmayınca çarpıp ölüyorum
yok sabit duranları demiyorum. birde o yemlerin diyim hareketli senden kaçanları var onların farkı var mı ki?
-
clogu bunu yazdıcoLin bunu yazdıclogu bunu yazdı
yok sabit duranları demiyorum. birde o yemlerin diyim hareketli senden kaçanları var onların farkı var mı ki?
yok onu ben de bilmiyorum. Hatta onlardan birini görüp bastım nitroyu yedim bi cacık değişmemişti.
-
ağalar nerden sardınız bu oyuna yahu .s bildiğin bagımlılık, sinir, stres yaptı camı cerceveyi indirmem yakındır :D
-
:)
-
coLin bunu yazdıclogu bunu yazdıcoLin bunu yazdıclogu bunu yazdı
yok onu ben de bilmiyorum. Hatta onlardan birini görüp bastım nitroyu yedim bi cacık değişmemişti.
aynen.Bi olayı yok o kaçanların.
Oyunun en büyük tüyosu ortalık karışıp millet o ölen yılanların arkasından ışıklarını yerken dan diye ortaya dalmıcan.Yoksa karambolde sende ölüyorsun :D
Aza kanaat edecen yağmadan üç beş bişey alıp çekilecen aradan :D
-
Space e basılı tutunca hızlı gidiyor.
kafa/boyun kısmından geçtikleriniz ölüyor. siz arkadan veya arkalardan dokunursanız ölüyorsunuz.
Şuan keşfettiklerim bunlar..
Ölen bir solucan görürseniz ondan dağılanları yiyin. Hemen büyürsünüz
opusdei tarafından 15/Nis/16 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı kafayı gozu yarıcam 35 k oldum 1. oldum herkez dusman oldu gelen gecen onumu kesmeye basladı artık 10 kisi dalınca bende tosladım .s