Slither.İo Gelin Kapışalım
-
opusdei bunu yazdı
Space e basılı tutunca hızlı gidiyor.
kafa/boyun kısmından geçtikleriniz ölüyor. siz arkadan veya arkalardan dokunursanız ölüyorsunuz.
Şuan keşfettiklerim bunlar..
Ölen bir solucan görürseniz ondan dağılanları yiyin. Hemen büyürsünüz
Hocam sol mouse tuşuna basılı tutarak da hızlandırabilirsiniz. Hızlandırdığınız süre içinde parça kaybediyorsunuz.
Yalnız oyunda çok lag var ya, zevki çıkmıyor pek.
-

edit: agar.io gibi değil ki onda büyüyünce kralsın :D
slanger tarafından 16/Nis/16 01:02 tarihinde düzenlenmiştir -

bundan sonra 8000 küsürlere çıktım ama ufak ibnelerden biri patlattı hemen çok acayip dikkatli olmak lazım ufaklara karşı.
-
edit
slanger tarafından 16/Nis/16 11:53 tarihinde düzenlenmiştir -
bir gece herkes ismine tbt yazsın buluşalım haritada sonra mehter marşı ile göbeğe doğru gidip çember çizelim talan edelim ortalığı:)
-

gittik çük kadar şeye çarptık mk
şöle 18 20 k olunca hemen gidin haritanın bi köşesine takılın ortalarda dolanmayın benim taktik :))
piiiranha9242 tarafından 16/Nis/16 14:05 tarihinde düzenlenmiştir -
az büyük ama sizden baya küçük birini kıstırmak için de etrafına yuvarlak çizebilirsiniz dibinize gelince
-
vayşak amerikalı beni sıkıştırdı baksana ortaya aldı :)

-
Budurumda pes etmeyin sakın.
sizde en küçük halinizi alıp dönmeye başlayın içinde o sürekli çemberi kkküçültmek istediğinden kafasını içeri sokucak iyi denk getirirseniz kafasına siz gömersiniz ve ganimet sizin olur. oayandığınız kadar oyalanaın bazen dışardan müdele geliyo yine kurtulabiliyorunuz
-
kolay oyun, ilk 10 a çok rahat giriliyor ama uzun süre duramıyorsun, yeni başlayanlar bile öldürebiliyor. ve bir su içeyim diye elini bıraksan anında biri önüne kırıyor.
ve ciddi bağımlılık-hırs yapıyor.
hiç bulaşmayın, işinize bakın bence.