SMS Firmasi Onerisi
-
Merhaba arkadaslar,
Guvenli sms yollayabilecegim bir site ariyorum. Kaynak SMS'i inceledim. uygun gibi ama yolladigim smsleri baskasinin goruntulemesi mumkun gibime geliyor. Ben XXX kisisinin sifresini adama sms atacagim.
-
ciceksms.net kullanıyoruz. oldukça memnunum ben.
tek sevmediğim tarafı excel dosyasını illaki xls formatında istiyor. bir de tek excellde sadece ilk sayfayı çekiyo gerisi yok.
çok da ucuz
-
Hocam excell'den degil C#dan API uzerinden yollamam lazim. Sahis sifremi unuttum diyince otomatik olarak sifreyi yollayacagim. :/
Edit : Guvenlik noktasinda benim yolladigim SMS'in iceriginin firma tarafindan gorulmemesi gerekiyor cunku bu telefon numarasi ve sifre ile finansal islem yapilabilmekte. Kredi karti sifresi gibi bir durum oldugunu dusune biliriz.
rakkoc tarafından 04/Ara/14 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
rakkoc bunu yazdı
Hocam excell'den degil C#dan API uzerinden yollamam lazim. Sahis sifremi unuttum diyince otomatik olarak sifreyi yollayacagim. :/
haa yok hocam bu site o kadar komplike bişi değil. bi kurcala gene de bak siteye. SSS bölümüne bişey yaz 10 dk sonra direkt firma sahibi arıyo yardımı oluyum diye. bi sor istersen.
-
oturup kendin yazmadiysan mutlaka firma goruntuleyebiliyordur.
cmfcell ile calisiyorum ama sifre gonderimi yapacaksan
veya 3-5 liraya bakmadan kurumsal firmalarla calis derim
-
c#'la sms gönderme vs. Netgsm'i öneririm.
Yaklaşık 4 aydır çalışıyorum kendileriyle sms hizmetlerinden son derece memnunum.
C# ile de sorunsuz bir şekilde mesaj gönderimi yapabiliyorum.
-
toplusmsyolla.com bunu kullanıyoz biz de.
-
netgsm ve kurecell
-
bütün şirketler smssini görür hocam loglanır girişler çıkışlar ipler vs
kullanım durumuna göre değişir
Ben Sigorta işende 850 yi net gsm den sms si mutlucell den kullanıyorum (mutlu cell daha kolay ara yüz ve aynı kişiyetek postda birden fazla sms olanğı sınıyor)
Yeni projemizde sms ve 850 yi mutlucellden kullanacağız hafta sonu api girişleri yapılacak
kaynaksms netgsmin bayisi zaten farkı yok netgsm şöyle söyleyim prosedürlerle boğuyor
adamları aradım bana iyi bir 850 tahsis edin kötü numaralar var felan dedim yok bilmem ne dedi sonra mutlu ile anlaştım ertesi gün arıyorlar tahsis edelim bilmem ne ....
birşey daha eğer kişisel bilgiler söz konusuysa kesinlikle kurumsal firmayla çalış site üzerinden işlem gidecekse api yle yap
bu iki firmada 7-8 yılda düz dünya sms atmışımdır sıkıntı olmaz
DJ_Alper tarafından 03/Ara/14 14:59 tarihinde düzenlenmiştir -
netgsm gayet iyidir güvenlidir hemde baya ilgileniyorlar gerek teknik gerek api konusunda :)
-