SMS Firmasi Onerisi
-
Bu islem benim icin ciddi skintili. Firmadaki bilgi islem elemanlarina guvenmek zorundayim.
Yolladigim sms'in icindeki kullanici adi ve sifre ile parasal islem yapilacak. bu raporlari kendi kafalarina gore sorgulaya biliyorlar.
Mantikli bir cozum bulamazsam kendim bir gsm getway hazirliyacagim :/
-
underzero bunu yazdı
oturup kendin yazmadiysan mutlaka firma goruntuleyebiliyordur.
cmfcell ile calisiyorum ama sifre gonderimi yapacaksan
veya 3-5 liraya bakmadan kurumsal firmalarla calis derim
++
-
rakkoc bunu yazdı
Bu islem benim icin ciddi skintili. Firmadaki bilgi islem elemanlarina guvenmek zorundayim.
Yolladigim sms'in icindeki kullanici adi ve sifre ile parasal islem yapilacak. bu raporlari kendi kafalarina gore sorgulaya biliyorlar.
O zaman gerçekten üçün beşin farkına bakmayıp, doğrudan Turkcell'den vs. al derim ben.
-
CanKirca bunu yazdırakkoc bunu yazdı
O zaman gerçekten üçün beşin farkına bakmayıp, doğrudan Turkcell'den vs. al derim ben.
Hocam o is oyle olmuyor. Turkcell'e gidiyorsun anlasiyorsun. Sonra seni bayisine yonlendiriyor. Bayide BTK'ya gore log tutuyor.
Bankacilik sektorunde sifre yollamak ciddi skintili bir islem. Bende bankadaki guc yok. Bankacilik belli prosedurler ile BTK dan izinli calisa biliyor. Fakat yemekkarti sistemine bu imtiyazi vermiyorlar. (Yasal bir problem)
-
underzero bunu yazdı
oturup kendin yazmadiysan mutlaka firma goruntuleyebiliyordur.
cmfcell ile calisiyorum ama sifre gonderimi yapacaksan
veya 3-5 liraya bakmadan kurumsal firmalarla calis derim
hocam http://www.expkits.com/?s=exgsm_modul.htm bu cihazdan 3-5 taneyi bir birine baglayip tek kanaldan surerek toplu sms attiracagim. bakalim ciktik bir yola sonumuz hayir ola.
urunu gelistiren Goktug hocam sevdigim bir hocamdir. micro islemcisi de kolay programlana bilen bir islemci SIM900 da eAT ile programliyim kendi sms gateway'imi yapacagim
-
ücret olayını nasıl çözeceksin sms paketi mi alıacaksın birde karşıya numara görünecek onun çözümü varmı
-
Ucret kismini cozmek cok sorun degil farkli farkli paketler var. Asil sorun olabilecek kisim orginator, pdf te bunun tanimi ile ilgili bir yer vardi ama baz istasyonu bu tanimlamada degisiklik yapilmasina izin veriyormu bilmiyorum. CLI'da normal tel no gondermek isime gelebilir. No-Replay@xxx.com'u cevapliyan bir halkiz. SMS'lerede cevap veriyorlarsa bunlari (cevaplari) musteri temsilcilerine gondermek mantikli olacaktir.