SMTP Eposta Gönderici Uygulama
-
Dark_Lord bunu yazdıend bunu yazdıDark_Lord bunu yazdıcukurova bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
pythondan yapabilirsin hızlıca
+1
Bilen birisine yaptırmak(Tercihen Tbt içinden) hakkında ne dersiniz? Olumsuz ise görüşünürz evet ben yazmaya çalıaşcağım.
Biz yazmasına yazarız da, sen kendine bir şey katamazsin hocam.
Aciliyeti yoksa araştırarak, deneye yanıla kendin yap derim ben şahsen.
Python, PHP, nodejs, go, lua, bash, batch ne ile istiyorsan onunla yaparsın bu işi :))
Hak verdim sana, dediğim gibi deneyeceğim.
@cukurova Beceremezsem ve aciliyete gelirse sana döneceğim.
https://www.inveigle.net/downloads/CMail_0.7.9b_NoSSL.zip
CMail.exe -secureport -host:bengondericiyim@mailer.com:smtphost@smtp.mailer.com:465 -from: bengondericiyim@mailer.com -to:alici@email.com -subject:konu -body:mailicerigi
Bunu batch/bash içinde döngüye alırsan kolaylıkla çözersin. Neredeyse sıfır kodlama, pratik iş :))
Ama yine de SMTP nedir?, SMTP ile nasıl haberleşilir?, x dilinde hangi kütüphaneler var bu iş için? şeklinde bir araştırma yapmani şiddetle tavsiye ederim.
-
end bunu yazdıDark_Lord bunu yazdıend bunu yazdıDark_Lord bunu yazdıcukurova bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
pythondan yapabilirsin hızlıca
+1
Bilen birisine yaptırmak(Tercihen Tbt içinden) hakkında ne dersiniz? Olumsuz ise görüşünürz evet ben yazmaya çalıaşcağım.
Biz yazmasına yazarız da, sen kendine bir şey katamazsin hocam.
Aciliyeti yoksa araştırarak, deneye yanıla kendin yap derim ben şahsen.
Python, PHP, nodejs, go, lua, bash, batch ne ile istiyorsan onunla yaparsın bu işi :))
Hak verdim sana, dediğim gibi deneyeceğim.
@cukurova Beceremezsem ve aciliyete gelirse sana döneceğim.
https://www.inveigle.net/downloads/CMail_0.7.9b_NoSSL.zip
CMail.exe -secureport -host:bengondericiyim@mailer.com:smtphost@smtp.mailer.com:465 -from: bengondericiyim@mailer.com -to:alici@email.com -subject:konu -body:mailicerigi
Bunu batch/bash içinde döngüye alırsan kolaylıkla çözersin. Neredeyse sıfır kodlama, pratik iş :))
Ama yine de SMTP nedir?, SMTP ile nasıl haberleşilir?, x dilinde hangi kütüphaneler var bu iş için? şeklinde bir araştırma yapmani şiddetle tavsiye ederim.
Bu bold yaptığım yer benim kar noktam, dediğin gibi kodlama pratiği olacak bir iş bu hocam. Ve ben de pratik yapmak istiyorum. Yardımseverliğinden ötürü teşekkür ederim.