Sn 2.4Mb İle Download
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------qra51 bunu yazdı:
-----------------------------
Konya selçuktataki hız 120 mb/sn bildiğim kadarıyla :)
-----------------------------5bin tane bilgisayar olunca bilmer de o kadar da hız kalmıyor :)
-----------------------------gece 3 te indirsen nasil olur
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------5bin tane bilgisayar olunca bilmer de o kadar da hız kalmıyor :)
-----------------------------gece 3 te indirsen nasil olur
-----------------------------olabilir :D 5 ten sonra hiç girmedim.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------Bedavada deil :) dönemli 20 ytl ve merak etme bomboş oluyo 5 6 kişi oluyo aynı anda 5 10 saniye filan 1 film indirirsin rapid üyeliğin varsa
-
Hoca ne alakası war ttnetle ya. Nerden bağlanıyorsun sen öyle internete ? Bu kadar hızlı olmasının tek nedeni aynı ağda bulunman olabilir yani senin ağından başkası da o dosyayı indirmiştir sen ona bağlanıp çekiyor olabilirsin. Çok garip al ben de 3.4mb ile download yapmıştım hava mı atıyorsun :)
[img]http://img142.imageshack.us/img142/9651/muah2as9.jpg[/img]
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Hoca ne alakası war ttnetle ya. Nerden bağlanıyorsun sen öyle internete ? Bu kadar hızlı olmasının tek nedeni aynı ağda bulunman olabilir yani senin ağından başkası da o dosyayı indirmiştir sen ona bağlanıp çekiyor olabilirsin. Çok garip al ben de 3.4mb ile download yapmıştım hava mı atıyorsun :)
[img]http://img142.imageshack.us/img142/9651/muah2as9.jpg[/img]
---------------------------Üniversitedemi indirdin ne yaptin sen:D
Şaka bi yana nasil bir aga bagliyim evet aama onda kurtlar vadisi yoktu yani ondan indirmesi imkansiz....
yarin kurtlarvadisini tekrar indiricem bakalim aynisi olacakmi dizi yayinlandiktan 2 gün sonra tam performans veriyo bide aksiyon sahnesi bolsa o hafta herkez indirmeye calişiyo diziyi ondan bu hafta inşallah catişma bol olurda herkes kaynak olur bende cekerim :D
-
paylaşım için teşekkürler :)
(ha? ne paylaşımı :S dicek olursan torrent te dosyaları seed ediyosun ya :P
-
bilader senin abglanti ne cesit.. satandart adsl mi .. oleyse imkansiz yaw.. yada ben biseyi gozden kacirdim.. benim baglanti 1 mbit .. 0_o