Sn. Şeyhimiz Holyone ! Hakkında Bilmedikleriniz - Bonus Paylaşım
-
Beyler,
Müridlerin gönlünde taht kuran muhterem şeyhimiz sayın HoyOne hazretlerinin "Biz Kimiz" bölümündeki dünyanın en çok tanınan resmi olan Küba devrimcisi Che Ernesto Guevara'ya ait portreye; karizması :) ve asaletiyle adeta 10 basan ve o sır dolu, yılların eskitemediği fotoğrafında giydiği Guns N' Roses marka T-Shirt'ü az önce yabancı bi sitede dolaşırken tesadüfen gördüm. ilk anda hemen gözüme çarptı ama daha önce nerde gördüğümü hatırlayamadım doğrusu. durup biraz düşündükten sonra şeyhin o esrarengiz fotosuna bi bakayım o t-shirt olucak galiba dedim, hakkatende oymuş :)) daha önce bu t-shirtü HolyOne dan başka hiç kimsenin üzerinde görmemiştim görenlerde şeyhimizin üzerindede aynı t-shirtun oldugunu farketmemişlerdir büyük ihtimalle ama benden kaçmaz :)) bilmiyorum, bu arada şeyhimizin eski bi rock cı oldugunuda öğrenmiş olduk belkide halen öyledir :) muritlerimiz şeyhimizle ilgili böle ilginç haberleri severler. Bu arada Şeyhi deşifre ediyos ban yemesek iyidir :D Konu daha önce verilmişse kusura bakmayınız ama verildiğini sanmıyorum :)Konu reklam amaçlı açılmadı arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.
Biraz inceleyelim bakalım şu T-shirtü. Alt tarafı bir t-shirt demeyin arkadaşlar, TBT için ayrı bir değeri var:) HolyOne dan söz ediyoruz burda:) Özellikle şeyhimizi kendi iç dünyasında ölümsüzleştirmiş olan (ki öyle olmalı, olmaması başlıca bir ban sebebidir) :) muritler bu konuyu okuduktan sonra eminim durup bir düşüneceklerdir. TBT' li olmak ayrıcaklıktır arkadaslar bu mükemmel ortamımızı koruyalım destek olalım :) hiç bi forumda kimse bu kadar derinlemesine ayrıntıya girmez. hele benim gibi tbt yi 2000 li yılların başından beri bilen biri, her ne kadar sık sık girmesede uzaktanda olsa takip edmiş ve tariqatın ruhunu içinde daima hissetmiştir. :) Allah Server' ümüzün işlemcisine zeval vermesin :)
Bakmadan önce bi destur çekin yamulursunuz mazallah :)Abdesti olmayanlar bakmasın, olanlar tazelesin :) hehe. Buyrun...
zzzzzzz

d dd

Guns and Roses neyin nesidir ?

GUNS N ROSES...
Guns N' Roses (GN'R), 1985 yılında kurulmuş, hard rock şampiyonları ünvanlı ve tüm dünyada albümleri 100 milyondan fazla satmış Amerikalı hard-rock müzik grubu.
1982 yılında Indiana'dan rüya kent Los Angeles' e göç eden Axl Rose ve Izzy Stradlin beraber kurdukları Rose ve Hollywood Rose isimli gruplardan sonra yanlarına Tracii Guns, Ole Beich ve Rob Gardener 'ı da alarak 1985 yılında Guns N' Roses'ı kurdular. Fakat ilerleyen zamanlarda Tracii, Beich ve Gardener ayrıldı. Tracii Guns da daha sonra meşhur L.A Guns'ı kuracaktı. Daha sonra efsane gitarist Slash, bas gitarda Duff Mc Kagan ve de davulda Steven Popcorn Adler gruba katıldılar. Böylece efsanevi kadro şekillenmiş oldu. Kısa bir süre sonra 1986'da GN'R ilk EP'si olan Live Like A Suicide'ı Uzi Suicide plaktan çıkardı. Albümde Nice Boys ve Reckless Life gibi agresif ve yüksek tempolu ikisi cover olmak üzere 4 parça yer alıyordu. EP sıfır promasyona rağmen bir anda 10.000 adet satınca bu Geffen plakçılığın dikkatini çekti ve hemen sözleşme imzaladılar. Bu sırada GN'R meşhur Hell Tour'u için ABD'yi dolaşmaktaydı. 1986 yılının sonlarından 1987 yılının ortalarına kadar stüdyoda kalan grubun yükselişi de başlıyordu.
İlk albümü Appetite For Destruction' u 1987 yılında yayınlayan grup ilk albümüyle muhteşem çıkışını gerçekleştirmişti. Appetite For Destruction dünya çapında 25 milyon kopya satarak çok büyük bir başarı yakaladı. Albümün tasarlanan ilk kapağı vahşet içerdiği için müzik firmaları tarafından reddedilmişti. Daha sonra Axl Rose'un kolundaki dövmenin kullanıldıgı meşhur kapakla yayınlanmıştır. Albüm tüm zamanların en fazla satan debut (bir sanatçı ya da grubun ilk albümü) albümü olma özelliğini taşımaktadır. Albüm tüm dünyada müzik listelerinin zirvesine yerleşirken grupta dünya çapında konserler vermeye başlamıştı. Bugün bir klasik sayılan albüm şuanda bile otoriteler tarafından gelmiş geçmiş en iyi hard rock albümü kabul edilmektedir. Albüm 22 yıl sonra bugün yeni nesil rock müzisyenlerine esin kaynağı olmaktadır. Albüm 1980'lerin en iyi hard rock albümü olmakla birlikte 1980'lerde yapılan en iyi 5 albüm içindedir. Bu albümden çıkan önemli single parçalar Welcome to the Jungle, Sweet Child O'Mine, Paradise City ve Nightrain müzik listelerinde en üst sıralarda yer almışlardır. Albüm Amerika' nın en önemli müzik listesi Billboard Top 100'de 5 hafta 1 numarada kalarak bir rekor kırmıştır.
Grubun Aldığı Bazı Ödüller
- 1988 - Yılın en iyi çıkış yapan grubu (MTV VMA)
- 1988 - Yılın en iyi heavy metal grubu (Kerrang Magazin)
- 1989 - En iyi rock single ı Sweet Child O' Mine (Amerikan Müzik Ödülleri)
- 1989 - En iyi hard rock video Sweet Child O' Mine (MTV VMA)
- 1989 - En iyi hard rock grubu (RIP Magazin)
- 1990 - En iyi hard rock grubu (Amerikan Müzik Ödülleri)
- 1990 - En iyi hard rock albümü Appetite For Destruction (Amerikan Müzik Ödülleri)
- 1990 - En iyi hard rock şarkısı Paradise City (Amerikan Müzik Ödülleri)
- 1991 - En iyi hard rock grubu (Kerrang)
- 1992 - En iyi hard rock grubu (Amerikan Müzik Ödülleri)
- 1992 - En iyi video klip November Rain (MTV VMA)
- 1992 - En iyi konser grubu (Hit Parader)
- 1993 - En fazla satan hard rock grubu (World Music Awards)
- 2001 - Rock in Rio festivalinin en iyi grubu
- 2008 - Classıck Rock Magazine yılın en iyi 3. albümü (Chinese Democracy)
Geri Dönüş Dönemi ve Şimdiki Üyeleri (2006- 2009)
- Axl Rose (vokal, piyano, gitar)
- Dizzy Reed (piyano, klavye)
- Tommy Stinson (bas gitar)
- Ron "Bumblefoot" Thal (gitar)
- Richard Fortus (gitar)
- DJ Ashba (gitar)
- Frank Ferrer (davul)
- Chris Pitman (klavye)
Grubun çıkardığı Albümler ve ABD Resmi Satış Rakamları
- Live Like A Suicide (EP) (1986) 10.000
- Appetite For Destruction (1987) 20 milyon
- GN'R Lies (1988) 7 milyon
- Use Your Illusion 1 (1991) 8 milyon
- Use Your Illusion 2(1991) 8 milyon
- The Spaghetti Incident? (1993) 2 milyon
- Live Era 87- 93 (1999) 1 milyon
- Greatest Hits (2004) 4 milyon
- Chinese Democracy (2008) 1 milyon
Kaynak : http://tr.wikipedia.org/wiki/Guns_N'_Roses -
Güzel ayrıntıda :) guns roses daha ayrıntılı olmuş dışardan giren biri holyone ı guns rosesda calıyor zannedıcek
-
Gençliğin verdiği taşkınlıklar :|
-
ulular ulusu şeyhimizi selamlarım.
-
hayatımda bu kadar boktan bi anlatım görmedim..
gereksiz sacma abartılar, sacma sacma yerde gülücükler...bu ne lan!!
rock severim, merakta ettim ama bu anlatımıdan dolayı sogudum 2 dk da..
-
la bu şeyh nerde???
-
senden iyi metin editörü olur. iki cümleyi bir sayfa anlatmışsın ak (:
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
dışardan giren biri holyone ı guns rosesda calıyor zannedıcek
nihıha :) tuttum oni :) -
attack bunu yazdı:
senden iyi metin editörü olur. iki cümleyi bir sayfa anlatmışsın ak (:
-----------------------------aynen ya :D blogta falan yazarlık teklif etsek ayıp mı olur :D
-
celik bunu yazdı:
hayatımda bu kadar boktan bi anlatım görmedim..
gereksiz sacma abartılar, sacma sacma yerde gülücükler...bu ne lan!!
rock severim, merakta ettim ama bu anlatımıdan dolayı sogudum 2 dk da..
-----------------------------ne bekliyodun ben onu anlamadım :S
-
Adam nereden neyi bulmuş çıkarmış :D pess yaa şeyh sevgisi adama neleri bulduruyor