Sn. Şeyhimiz Holyone ! Hakkında Bilmedikleriniz - Bonus Paylaşım
-

-
pim bunu yazdı:
-----------------------------
bendede var ozel tasarim bir guns n'roses gomlek
-----------------------------yoksa.. yoksa sen !
Selamlar şeyhim :P
-
fivestar bunu yazdı:
Güzel ayrıntıda :) guns roses daha ayrıntılı olmuş dışardan giren biri holyone ı guns rosesda calıyor zannedıcek
-----------------------------:D:D:D:D
Şeyhimiz var olsun....
-
eXeLanS bunu yazdı:
la bu şeyh nerde???
-----------------------------evet nerde yahu
-

Holyone fotoğrafında gördüğümüz arkasındaki bulutumsu şeyler Windows 98'in penceresindeki bulutlardır =)
kendisi söylemişti sanırım eskiden. bi yerden hatırlıyorum ama nerden çıkaramadım..
bu bilgi de benden oslun =)
-
Guns N' Roses-Don't Cry akar hoca :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o piyasa şarksı, sweet child o'mine dinle derim..
-
korhan bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o piyasa şarksı, sweet child o'mine dinle derim..
-----------------------------ii de en piyasa şarkısı sweet child o mine :)
bi de konuyu açan arkadaş o kadar guns dan başarılarından falan bahsetmişsin de keşke resim olarak o başarıyı yakaladıkları zamanın resmini koysaymışsın. resimde bi axl tanıdık diğerleri ne olduğu belli olmayan yeni grup üyeleri. nerde slash nerde izzy. ha bi de gereksiz bilgi bende de var t-shirt millet hava atmış ben de atacam :D
-
korhan bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------Hoca dinledim sadece solosu çok bomba şarkının yinede Don't Cry ve November Rain 'in yerini tutamaz bence :| 3.Sıraya bu parçayı koydum ama :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
korhan bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------Hoca dinledim sadece solosu çok bomba şarkının yinede Don't Cry ve November Rain 'in yerini tutamaz bence :| 3.Sıraya bu parçayı koydum ama :D
-----------------------------Dorudur hocam ama elektro gitarın tadını alıosun şarkıda, aklıma gelmişken welcome to the jungle da iyidir...