Sniper Tufekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rer_hack bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar bu tüfeklerin türkiye den gümrüklerden geçmeşi yasak.o yüzden satılmıyor.sırf bunlar değil.desert,glock,m4,ak47.....

fiyatlarına gelince.bi akrabam m4 ün abd de 4.5oo dolara satıldığını söylemişti.türkiye dışında + kargo ücretiyle fiyatı bu.ha yasal olmayan yollarda alırısnı o ayrı.

nerden biliyorsun diye soran olursada (isimini vermicem reklam olmasın) türkiyenin en büyük savunma sanayi sitesinin moderatörüyüm.

saygılar 

savunma sanayi sitesi :S

bişe diyecem de ben saçmalamış olcam? merak ettim hoca atsana o siteyi pmden:) 

edit: imzandaki mi yoksa? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    3 resımdekı kanasa baqrmısın reklam yasak olmasa ben sana satısı yapılcan sıtenın adresını verıcem baq nekadar fiyatı

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    evet imzamda ki
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

code1 bunu yazdı:
    3 resımdekı kanasa baqrmısın reklam yasak olmasa ben sana satısı yapılcan sıtenın adresını verıcem baq nekadar fiyatı

o airsoft olmasın sakın.her insan yanlış biliyor olabilir.ama ben 4 seneden beri ava giderim birisi kanasla cıkardı heralde yoksa  süs olsun diye kim alır bunu.verdiğin sitede m1 garand bile var yabancıysa.türkçe öle bi site varsa alalım hemen.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XeniA
    XeniA's avatar
    Erkek

http://files.uzitalk.com/reference/shoots/uzitalk2005/barrett.jpg

Bu bende var..

Duvara astım.. Gösteriş yapıom :D:S

[ XeniA ] Atını Kovalayan Kovboya Nasihat Veren Adam :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    M82 amerikan ordusu haricine başka bir orduda yok sanırsam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XeniA
    XeniA's avatar
    Erkek
    Bende Var diyorsam var Duvarımda kocaman asılı illa resimmi çekem.. Bir tanede Pompalı var Yaklaşık yası 68 senelik :D

[ XeniA ] Atını Kovalayan Kovboya Nasihat Veren Adam :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    var diyosan vardır da o silahı taşıyacak çivi yoktur be kardeşim:D.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende de pompalı var:D 11 yaşındayken atış yapmıştım da iki metre geri gitmiştim :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

XeniA arkadasım silahlar beraber sen olduğunu kanıtlayacağın bi foto koyarsan merakımı gidermiş olabiliten yüksek...

Edittttttttttt:

Madde 12 - (Değişik: 12/6/1979 - 2249/7 md.) Her kim bu Kanunun kapsamına giren ateşli silahlarla bunlara ait mermileri ülkeye sokar veya sokmaya kalkışır veya bunların ülkeye sokulmasına aracılık eder veya bunları Türkiye'de Harp Silah ve Mühimmatı Yapan Hususi Sanayi Müesseselerinin Kontrolü Hakkındaki 3763 ve Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Hakkındaki 5591 sayılı Kanunların hükümleri dışında ülkede yapar veya bu suretle ülkeye sokulmuş ve ülkede yapılmış olan ateşli silahları veya mermileri bir yerden diğer bir yere taşır veya yollar veya taşımaya bilerek aracılık eder, satar veya satmaya aracılık ederse veya bu amaçla bulundurursa beş yıldan sekiz yıla kadar ağır hapis ve onbeşbin liradan altmışbin liraya kadar ağır para cezasıyla cezalandırılır. Üçüncü fıkradaki hal dışında iki veya daha çok kişinin toplu olarak birinci fıkrada yazılı suçları işlemeleri halinde sekiz yıldan oniki yıla kadar ağır hapis ve yirmibeşbin liradan yetmişbeşbin liraya kadar ağır para cezası hükmolunur. 

http://tkb.meb.gov.tr/kanun/Ate%C5%9Fli%20Silahlar%20ve%20B%C4%B1%C3%A7aklar%20ile%20Di%C4%9Fer%20Aletler%20Hakk%C4%B1nda%20Kanun%20(6136).htm

ksura bakmayın link yapmayı bilmiyorum 

Toplam Hit: 8460 Toplam Mesaj: 38