Sniper Tufekler
-
50 calibre yani 12.7 mm lik berettaya hasta olmamak elde değil.
bu silahtan 20 tane olacak ve profosyonel kullanıcısı olacak tıpkı vasilli gibi. filistinliler günde 2 şer adet isralli devirse ne mutlu . 12.7 mm merminin insan vücuduna 6000 fps gibi hızla çarptığını düşünmek hele israil askerine ne muhteşem görüntü olur :D tıpkı yumurta gibi dağıtır atar.
-
yaw bunların menzilleri ne bilgisi olan var mı ?
-
7.62 Nato mermisi kullanıyo menzili 1300 m baska sorusu olan varsa yardımcı olurum :-)
-

M82 1.850 m etkilidir..50 BMG mermi kullanır(12.7) 13.6 kg ağırlığındadır.
En iyi ise bu arkadaş M200 chey tac.Kanadalı onbaşı ron furlong, carlos hathcock un 1967 deki2.286m rekorunu bu tüfekle kırararak 144 m daha eklemiştir.olay 2oo2 afganistanda oluyor...
-
kanas
dragunov
e50. barett call
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------code1 bunu yazdı:
-----------------------------
brak sımdı :D oyuncakmı hahahaha
-----------------------------Hı hı oyuncak :|
Allah yarabbi yav !
-----------------------------resimdekide sen misin la?
-----------------------------hyr
-
Herkes bi sallamış he bendede war bu silahların hepsi war bende evin dış cephesine astım hem izolasyon olyo hemde gösteriş oluyo
inanmıyomusun resmini çekiyim?
-
rer_hack bunu yazdı:
-----------------------------En iyi ise bu arkadaş M200 chey tac.Kanadalı onbaşı ron furlong, carlos hathcock un 1967 deki 2.286m rekorunu bu tüfekle kırararak 144 m daha eklemiştir.olay 2oo2 afganistanda oluyor...
-----------------------------mesafeye bak neredeyse 2500 m dumur oldum :/
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------Herkes bi sallamış he bendede war bu silahların hepsi war bende evin dış cephesine astım hem izolasyon olyo hemde gösteriş oluyo
-----------------------------Hacı millet böyle sıkmasın öğrensin diye site açtık oda bi boka yaramadı.yok kanas 600 km den vurur yok glock aslında benim dedemde war yok biz savaştayken 3 gün çişimizi tutardık....
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------Herkes bi sallamış he bendede war bu silahların hepsi war bende evin dış cephesine astım hem izolasyon olyo hemde gösteriş oluyo
-----------------------------Bu lafı bana diyorsan beylikdüzüne yolun düşerse canlı canlı da gösterebilirim.