Soğuk Füzyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

einstein genel görelilik kuramı kitabini bi okuyun manyetizma füzyon sicim ne kadar havalı isimli şey varsa okudugunuz çeviriye göre isterseniz basit matematiktikte ( hoch ) isterseniz basic lang olarak bulabilirsiniz

okulun kütüphanesinde vardı 200 sayfalık basit tercümeyi okumusutm anlamıştım sonra göreliligin ders ktiabını okuyunca 1. sayfadan sonra anlamamıştım zira bi quarkı anlatırken 20 sayfa denklem vermesi pricelessss

Tübitak Yayınlarının ''Evrenin Zarafeti'' kitabı basit olarak bu konular üzerinde duruyor güzel kitap alın okuyun ;)

طדṮ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Mıknatıslardan Enerji üretebilmiş bir Emekli Komiser vardı... İcadı Tüm Çevrelerce kabul görmüştü ne oldu o sesi soluğu kesildi adamın...?

@Robinson_Crusoe Adamım benim, Geniş ufuklu olmak budur işte.. Dünyada henüz Doğru düzgün Ucuz ve Bol Enerjiyi bulamadık ama Uzayda yolculukta kullanılabilecek Enerjininde şimdiden peşine düşmüşsün..

Yadırgamıyorum Sakın yanlış anlamayasın, Taşlama değil Sözlerim. İşte Bilimsel bakış açısı budur... İmkansızın peşine düşmektir. Diğerleri zaten bulundu bulunacak yada yaygınlaştı yaygınlaşacak...

ShockMan tarafından 08/Şub/13 12:41 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wert bunu yazdı
    theagartaman bunu yazdı

manyetik kuvvet

düşünemiceniz kadar ağır olan dünyayı atrafında döndüren ve dahada derine inersek samanyolunun ortasındaki karadelik tüm samanyolu galasisini etrafında döndürüyor hayal bile edemiceniz bir enerji bu konu hakkında çok az bilgi var onlarında doğru deilmi onu bile bilmiyoruz ama baya uzun bir zaman sonra bu enerjiyide kontrol edebiliriz.

manyetik kuvvet hakkındaki bütün bilgileri vereyim ben sana:

... and there was light. J. C. Maxwell (Bow down to the king)

yardırmak bizim işimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Mıknatıslardan Enerji üretebilmiş bir Emekli Komiser vardı... İcadı Tüm Çevrelerce kabul görmüştü ne oldu o sesi soluğu kesildi adamın...?

@Robinson_Crusoe Adamım benim, Geniş ufuklu olmak budur işte.. Dünyada henüz Doğru düzgün Ucuz ve Bol Enerjiyi bulamadık ama Uzayda yolculukta kullanılabilecek Enerjininde şimdiden peşine düşmüşsün..

Yadırgamıyorum Sakın yanlış anlamayasın, Taşlama değil Sözlerim. İşte Bilimsel bakış açısı budur... İmkansızın peşine düşmektir. Diğerleri zaten bulundu bulunacak yada yaygınlaştı yaygınlaşacak...

indüksiyon bobinleri + mıknatıslar ile enerji elde etmiştik biz de 4. sınıfta. Bilinmeyen bi yanı yok dostum, hes, termik, nükleer enerji santrallerinde core bu zaten.

yardırmak bizim işimiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

ShockMan,

Teşekkürler üstat,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 4286 Toplam Mesaj: 26