Soğutucu Tavsiyeleri Inca INC-341FX
-
malum yazın gelmesiyle nette gezinirken hp g6 2212 et de hiç bir sıkıntı yok ama pes 2013 gta 4 gibi oyunlara girince hafiften alet ısınıyor.
bende şu ürünü almayı düşündüm sadece oyunlarda takarım soğutsun yeter anlamında sizce yararı olur mu ? öneriniz var mı ?
-
Birazdan bende vatan bilgisayara gidip alcağım. 4 - 5 saat sonra :)
Seninki bundan sanırım hocam gidene kadar iyi bir yorum gelirse alim bende bundan. Tabi birde gideceğim şube de olması gerek :D
Dikkat edilmesi gereken birşey varmı bu soğutucuları alırken?
-
kadirozdemir bunu yazdı
Seninki bundan sanırım hocam gidene kadar iyi bir yorum gelirse alim bende bundan. Tabi birde gideceğim şube de olması gerek :D
Bence gövdesinin aliminyum olması önemli daha hızlı iletir ısıyı. Hocam bir de kalitesiz soğutucu almanın mantığıda yok en fazla 1-2 Santigrat değiştiriyor Cpu ,Gpuda
-
snuff13 bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Bence gövdesinin aliminyum olması önemli daha hızlı iletir ısıyı. Hocam bir de kalitesiz soğutucu almanın mantığıda yok en fazla 1-2 Santigrat değiştiriyor Cpu ,Gpuda
O zaman bu daha iyimi diyorsun hocam? Sağ sol iki fanı var.
-
bende bundAN VAR
memnunum tek sorun alt ızggara güçsüz altına bi cisim gelince esniyor o da fana değiyor tırtır ses gelior yani alt ızgarayı bi elinizle ittirin sağlammı die
-
kullanılmayan bi aspiratör getirdim. malum bi tarafı çekiyo diğer tarafı üflüyo. 35-40 derecede pes oynuyorum. kendi haline bıraktığımda 28 e çekiyo dereceyi.
-

bunuda bi araştırın vatan da vardı göçmende kadir
-
kadirozdemir bunu yazdısnuff13 bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
O zaman bu daha iyimi diyorsun hocam? Sağ sol iki fanı var.
Evet Hocam daha iyi verim alırsın, Soğutucu vatana giderken notebook'u da götür üstüne koy bir dene hocam altındaki hava akışını sağlayan delikler soğutucununkiyle uyuşması da önemli sonuçta hava üflenmesi değil ısının soğrulmasıdır esas
Juncteus tarafından 06/May/13 13:35 tarihinde düzenlenmiştir -
WALLACEs bunu yazdı
kullanılmayan bi aspiratör getirdim. malum bi tarafı çekiyo diğer tarafı üflüyo. 35-40 derecede pes oynuyorum. kendi haline bıraktığımda 28 e çekiyo dereceyi.
Hocam onun sesine nasıl dayanıyorsun ?
-
snuff13 bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
Hocam onun sesine nasıl dayanıyorsun ?
aynısını söyleyecektim ses olayına zekice bi çözümün varmı ?
-
HeYeT bunu yazdı

bunuda bi araştırın vatan da vardı göçmende kadir
Bugun Mersine de gideceğim hocam. Adana Merkez deki şubeye bakim sonra Mersinde de bakim o zaman. Hangisinde varsa uygunsa fiyatı alim bunu baya iyiymiş.