folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Soğutucu Tavsiyeleri Inca INC-341FX

Soğutucu Tavsiyeleri Inca INC-341FX

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    snuff13 bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    snuff13 bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Birazdan bende vatan bilgisayara gidip alcağım. 4 - 5 saat sonra :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/inca-inc-341fx-inc-341fx-7%E2%80%9D--17%E2%80%9D-notebook-sogutucu---(2-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=61349

Seninki bundan sanırım hocam gidene kadar iyi bir yorum gelirse alim bende bundan. Tabi birde gideceğim şube de olması gerek :D 

Dikkat edilmesi gereken birşey varmı bu soğutucuları alırken?

Bence gövdesinin aliminyum olması önemli daha hızlı iletir ısıyı. Hocam bir de kalitesiz soğutucu almanın mantığıda yok en fazla 1-2 Santigrat değiştiriyor Cpu ,Gpuda

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/inca-inc-354bx-inc-354bx-7%E2%80%9D--17%E2%80%9D-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=64935

O zaman bu daha iyimi diyorsun hocam? Sağ sol iki fanı var. 

Evet Hocam daha iyi verim alırsın, Soğutucu vatana giderken notebook'u da götür  üstüne koy bir dene hocam altındaki hava akışını sağlayan delikler soğutucununkiyle uyuşması da önemli sonuçta hava üflenmesi değil ısının soğrulmasıdır esas

Bu Adana da yokmuş ama. Mersin'e de geçecem bugün oradan da bakarım. Alimunyum olayına dikkat edeceğim özellikle tamam. 

Bu arada dizüstü modellerinden anlayanda aşağıdaki konuya baksın. Masaüstü can cekişiyor. Bu dizüstünü ağabeyime bırakacaüım yeni dizüstü almam gerek ama ne değişken fiyat ve özellik varmış uygun birşey bulamadım. 1.500 ü geçmeyecek güzel dizüstü tavsiyeleri iyi olur. 

http://tahribat.com/Forum-Laptop-Onerisi-177650/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

bunuda bi araştırın vatan da vardı  göçmende kadir

Bugun Mersine de gideceğim hocam. Adana Merkez deki şubeye bakim sonra Mersinde de bakim o zaman. Hangisinde varsa uygunsa fiyatı alim bunu baya iyiymiş. 

Hocam yolumun üstü diye bir iştahlar Göçmen şubesi Vatan bilgisayara gittim. Dediğin gibi bu ürün var. Hemde ne güzel açmışlar bir iştahla koştum 195 TL dedi yahu :| 

Diğerlerinin fiyatına baktım onlarda internet fiyatından yüksek. İnternet üzerinden sipariş vereceğim şubeler ile arasında fark var. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=62598

şu alet nasıl bilen var mı

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

bunuda bi araştırın vatan da vardı  göçmende kadir

Bugun Mersine de gideceğim hocam. Adana Merkez deki şubeye bakim sonra Mersinde de bakim o zaman. Hangisinde varsa uygunsa fiyatı alim bunu baya iyiymiş. 

Hocam yolumun üstü diye bir iştahlar Göçmen şubesi Vatan bilgisayara gittim. Dediğin gibi bu ürün var. Hemde ne güzel açmışlar bir iştahla koştum 195 TL dedi yahu :| 

Diğerlerinin fiyatına baktım onlarda internet fiyatından yüksek. İnternet üzerinden sipariş vereceğim şubeler ile arasında fark var. 

nasıl ya :S ben baktığımda 60-70 arası bi fiatı vardı :S

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    snuff13 bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

kullanılmayan bi aspiratör getirdim. malum bi tarafı çekiyo diğer tarafı üflüyo. 35-40 derecede pes oynuyorum. kendi haline bıraktığımda 28 e çekiyo dereceyi.

Hocam onun sesine nasıl dayanıyorsun ?

aynısını söyleyecektim ses olayına zekice bi çözümün varmı ?

aspiratör balkonda kıvrılan bacaya taktıkları boruyu camdan içeri aldım. evi bile serinletiyor. geceleri 1 konumunda çalıştırıyorum hiçbi ses yok.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Cooler-Master-U3-Notebook-Sogutucu-Test-143616/ 

bu ürünü öneririm test etmiştim isteğin yere fanları yerleştirebiliyorsunuz. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Zalman markası çok iyi diyorlar. Ondan bi tane kovalıyorum bende ucuz yollu.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

aynı ürünü kullanıyorum pcyi çok kastırmadıkça fazla ısınmıyor 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    snuff13 bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

kullanılmayan bi aspiratör getirdim. malum bi tarafı çekiyo diğer tarafı üflüyo. 35-40 derecede pes oynuyorum. kendi haline bıraktığımda 28 e çekiyo dereceyi.

Hocam onun sesine nasıl dayanıyorsun ?

aynısını söyleyecektim ses olayına zekice bi çözümün varmı ?

aspiratör balkonda kıvrılan bacaya taktıkları boruyu camdan içeri aldım. evi bile serinletiyor. geceleri 1 konumunda çalıştırıyorum hiçbi ses yok.

Elektrik faturasına artı olarak kaç lira geliyor ?

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

bu ürün nasıldır acaba bkz

birde ek olarak şu ürün bkz 2

rapidhacker550 tarafından 07/May/13 12:24 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 4232 Toplam Mesaj: 24