Soğutucu Tavsiyeleri Inca INC-341FX
-
snuff13 bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdısnuff13 bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Birazdan bende vatan bilgisayara gidip alcağım. 4 - 5 saat sonra :)
Seninki bundan sanırım hocam gidene kadar iyi bir yorum gelirse alim bende bundan. Tabi birde gideceğim şube de olması gerek :D
Dikkat edilmesi gereken birşey varmı bu soğutucuları alırken?
Bence gövdesinin aliminyum olması önemli daha hızlı iletir ısıyı. Hocam bir de kalitesiz soğutucu almanın mantığıda yok en fazla 1-2 Santigrat değiştiriyor Cpu ,Gpuda
O zaman bu daha iyimi diyorsun hocam? Sağ sol iki fanı var.
Evet Hocam daha iyi verim alırsın, Soğutucu vatana giderken notebook'u da götür üstüne koy bir dene hocam altındaki hava akışını sağlayan delikler soğutucununkiyle uyuşması da önemli sonuçta hava üflenmesi değil ısının soğrulmasıdır esas
Bu Adana da yokmuş ama. Mersin'e de geçecem bugün oradan da bakarım. Alimunyum olayına dikkat edeceğim özellikle tamam.
Bu arada dizüstü modellerinden anlayanda aşağıdaki konuya baksın. Masaüstü can cekişiyor. Bu dizüstünü ağabeyime bırakacaüım yeni dizüstü almam gerek ama ne değişken fiyat ve özellik varmış uygun birşey bulamadım. 1.500 ü geçmeyecek güzel dizüstü tavsiyeleri iyi olur.
-
kadirozdemir bunu yazdıHeYeT bunu yazdı

bunuda bi araştırın vatan da vardı göçmende kadir
Bugun Mersine de gideceğim hocam. Adana Merkez deki şubeye bakim sonra Mersinde de bakim o zaman. Hangisinde varsa uygunsa fiyatı alim bunu baya iyiymiş.
Hocam yolumun üstü diye bir iştahlar Göçmen şubesi Vatan bilgisayara gittim. Dediğin gibi bu ürün var. Hemde ne güzel açmışlar bir iştahla koştum 195 TL dedi yahu :|
Diğerlerinin fiyatına baktım onlarda internet fiyatından yüksek. İnternet üzerinden sipariş vereceğim şubeler ile arasında fark var.
-
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=62598
şu alet nasıl bilen var mı
-
kadirozdemir bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıHeYeT bunu yazdı

bunuda bi araştırın vatan da vardı göçmende kadir
Bugun Mersine de gideceğim hocam. Adana Merkez deki şubeye bakim sonra Mersinde de bakim o zaman. Hangisinde varsa uygunsa fiyatı alim bunu baya iyiymiş.
Hocam yolumun üstü diye bir iştahlar Göçmen şubesi Vatan bilgisayara gittim. Dediğin gibi bu ürün var. Hemde ne güzel açmışlar bir iştahla koştum 195 TL dedi yahu :|
Diğerlerinin fiyatına baktım onlarda internet fiyatından yüksek. İnternet üzerinden sipariş vereceğim şubeler ile arasında fark var.
nasıl ya :S ben baktığımda 60-70 arası bi fiatı vardı :S
-
freudSusHaksizsin bunu yazdısnuff13 bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
kullanılmayan bi aspiratör getirdim. malum bi tarafı çekiyo diğer tarafı üflüyo. 35-40 derecede pes oynuyorum. kendi haline bıraktığımda 28 e çekiyo dereceyi.
Hocam onun sesine nasıl dayanıyorsun ?
aynısını söyleyecektim ses olayına zekice bi çözümün varmı ?
aspiratör balkonda kıvrılan bacaya taktıkları boruyu camdan içeri aldım. evi bile serinletiyor. geceleri 1 konumunda çalıştırıyorum hiçbi ses yok.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Cooler-Master-U3-Notebook-Sogutucu-Test-143616/
bu ürünü öneririm test etmiştim isteğin yere fanları yerleştirebiliyorsunuz.
-
Zalman markası çok iyi diyorlar. Ondan bi tane kovalıyorum bende ucuz yollu.
-
aynı ürünü kullanıyorum pcyi çok kastırmadıkça fazla ısınmıyor
-
WALLACEs bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdısnuff13 bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
kullanılmayan bi aspiratör getirdim. malum bi tarafı çekiyo diğer tarafı üflüyo. 35-40 derecede pes oynuyorum. kendi haline bıraktığımda 28 e çekiyo dereceyi.
Hocam onun sesine nasıl dayanıyorsun ?
aynısını söyleyecektim ses olayına zekice bi çözümün varmı ?
aspiratör balkonda kıvrılan bacaya taktıkları boruyu camdan içeri aldım. evi bile serinletiyor. geceleri 1 konumunda çalıştırıyorum hiçbi ses yok.
Elektrik faturasına artı olarak kaç lira geliyor ?
-
bu ürün nasıldır acaba bkz
birde ek olarak şu ürün bkz 2
rapidhacker550 tarafından 07/May/13 12:24 tarihinde düzenlenmiştir