Şok ! Feysbuk Ücretli Oluyor :|
-
Radikalin sitesinde yazıyor bende görünce çok şaşırdım ahanda haber.Premium hesap cıkarıyorlarmış.Yani yine bedava hesaplar kalacak ama feysbukda artık böle yaptıysa bişey diyemiyorum.
Yakında googlede arama özelliklerini kısıtlarsa şaşmayın.Bedava üyelikler günde max. 10 arama yapabilir,premiumlar : sınırsız :D
Neyse uzatmadan ahanda link
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=915228&Date=02.01.2009&CategoryID=79
-
:D haberde aynen şöyle yazıyor
sektörle ilgili farklı blog'lardan edindiği bilgiye göre Facebook,:D:D:D
oh yeah diyorum
-
Şaşırmamak gerek... Adam bok gibi para kazanıyo ama yetmiyo demek ki...
100 milyon kullanıcı varsa en fazla 10 milyonu üye olur...
Gerisi amele coluk cocuk kaynıyor diye düşünüyorum...
-
vah vah. çok üzüldüm. gözüme uyku girmeyecek şimdi :) frvr tbt :)
-
Feysbukun da amk !
-
ali gider veli gelir hiçte möhim bi book degil yani.
-
Hadi hayırlı traşlar..
-
Wow! Feysbuk Gold :D Yonja Gold ameleleri gibi burdada olsa ya :D herkes eklemesin,sadece arkadaşlarımı ekliyorum-arkamdan konuşan önümden yesin fln :D:D
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Hadi hayırlı traşlar..
-----------------------------aynen çokta tın yani gerekli adamlar zaten arar bulur arkadaşlarını :))
-
Yine ücretsiz üyelik devam eder ama preminium üyelere extra özellikler verilir heralde.
Kimse geçmez demeyin preminium üyeliğe sadece arkadaşlığa eklemeden kişinin profiline bakabilirsin,fotoğraflarına bakabilirsin diye bir özellik koysalar yeter kredi kartı olan ne kadar abazan varsa preminiuma geçer :))
-
orkut a döneriz dicem google da paralı olur sonra hepsinin götü kalkıyo bi zaman sonra