Şok! Red Bull"Da Kokain Çıktı
-
Ulan içmeyin şu zıkkımı bir yeriniz eksilmez, hem yabancı sermaye, Türk insanı ne kadar meraklı yabancılara para kaptırmaya
-
gramın binde 1'i :S içsende bişi anlamazsın ki yahu
-
Kırmızı Tuborgdaki "vodka" muhabbetinin benzeri gibime geliyo bu mesele.
Söylenmese farketmeyeceğin oranda vardır her ne varsa içinde.
Ama büfeye girdiğinde akşamki partin için büyük bir olasılıkla artık RedBull u tercih edersin daha çok kafa olalım diye.
Başarılı bi pazarlama tekniği yani. Yasaklanmazsa tabi:)
-
fake haber bence.
kokain ucuz bir madde değil ki.
-
Alalım o zaman.
-
çok boktan bir içecek içmeyin vüdudu züküyor ancak....
-
zaten bir türlü içmek kısmet olmadı :) sakadan başka icemiyoruz abi birde 250 kuruşluk Gold meyve suyu
-
oh yarasın...
-
reklam bencede ayrıca reklam değilse bile adam koymuş ona göre etiktir ama bunu bunca zamandır kontrol etmeyen yahut fark etmeyen yetkililerin dir 90yüzde suç ben olsam istifa ederdim ürdünde. velhasıl kelam tr dede bulunuyorsa denetim mekanizmalarının şlerliğini gözden geçirmek lazım bknz : sağlık bakalnlığı iletişim formuna yazdığım yazı
yazı :
H1N1 virüsü için hava alanlarında ve sınır kapılarında önlem alıyorsunuz fakat virüsün kargo ve valizlerde gelme ihtimali varmıdır ? varsa önlem alınıyor mu ?
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Bu şokun satışları azaltacağını düşünmeyin, muhtemelen karaborsaya bile düşer =)
-----------------------------Bu yorumun yanlış olduğunu ise hiç ama hiç düşünmeyin
-----------------------------Adam espri yapmış kasma fazla