Şok Şok Şok!!!Fb"Nin En Son Kazandığı Türkiye Kupasını Gören 5 Kişiyi Bulduk...Tbt Farkıyla=)
-
adamları yine tebrik etmek lazım yine iyi oynadılr ama hindi sansı nabarsn :D
-
pillibebek:
-------------
Tam bi fenerbahceli işte.Aman tebrik etmede züküoduk falan gibisinden yaz.Madem öyle sen nassı tuttun zükü anLat heLe
tebrik ettikya hepsini oku msjların ayrıca adam gibi konuş benle şahsıma küfür edersen bozuşuruz -
hep bincek değilya bu seferde kartal bindi daha inmez inşallah :)
-
aha bide bu varki hiç sormayın=)))
http://img199.imageshack.us/my.php?image=kupakzf50fd.jpg -
Fugutive 2.mesajın ben yazarken topice gecmis.Ayrıca ben sana küfür etmedim etmem.Sen züküoduuk derken nasıL şahsa küfür etmediysen bende sana;Sen nası zükü tuttun,anLat derken feneri kastettim!!AnLadın
-
ii öle olsun bakalım....
-
Bir Fenerbahceli olarak Besiktasli arkadaslari ve takimlarini ve ayrica 120dk kesintisiz takimlarina destek veren taraftarlarini tebrik ederim...Umarim mac sonrasinda olaylar olmamistir.Futbolda en buyuk istegim Sukrusaracoglunda veya Alisamiyende veya Besiktas stadinda rakip takim taraftarlariyla ic ice oturup kardesce mac izlemek ve futbolun tadina varmak.İyi eglenceler.
----
*> Zonguldak'ta maden göçüğünden çıkarıldığında ilk nefesle sorulan "Maç kaç kaç?" sorusundadır ÇARŞI.
*> ÇARŞI, Kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir.
*> ÇARŞI bir ruhtur. ÇARŞI, New York'da metro trenine yazılmış siyah beyaz bir grafitidir.
*> Prag'da duvara yazılmış bir yazıdır.
*> Galatasaray Lisesi duvarına yazılmış "ÇARŞI ulan" işaretidir.
*> Bir tiyatro sahnesinde hiç bir dekora uymadan sırtında taşınan kutsal BEŞİKTAŞ formasındadır ÇARŞI.
*> Cezası(!) gereği boş kalmış tribünlere "Ruhumuz Yeter" yazan yüreklerdir.
*> Futbolcusuna kızdığında "Aşkımız renklere, sizlere değil" diyen renk aşkıdır
*> 2 KM bayrak yapıp dünya rekoru kıran sevgidir; o bayrağın en arkasında hiç bırakmadan duran 72 yaşındaki teyzedir.
*> Tribünde bir doktordur,işçidir,iş adamıdır,okuma-yazma bilmeyen bir sokak çocuğudur,profesördür. Omuz omuza zıplayıp "Beşiktaşım benim biricik sevgilim" diye gözünde yaş, gırtlağını yırtan solcusudur, sağcısıdır, Ateistidir, hacısıdır, Müslümanıdır, Ermenisidir, Yahudisidir, Hristiyanıdır.
*> Bir F16 burnuna yapılmış KARTALDIR
*> Tribüne boydan boya "Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; mezarıma Siyah-Beyaz güller atılacaksa, mezar taşıma BEŞİKTAŞ yazılacaksa, böyle ölüm hoşgelsin sefa gelsin..." yazan ölümsüz sevgidir
*> ÇARŞI ruhu BEŞİKTAŞIN uslanmaz asi ruhudur, BEŞİKTAŞINI taparcasına seven çılgın aşığıdır.
---
buda cabasi olsun. -
uLan compi senin gibi fenerLinin ben aLnından öperim büyük adamsın.Kötü niyetLİ değiLsin miLlet gibi.Harbi senin gibi taraftar cok az.uLan gözLerim yasardı:D Sen fenerLi oLmazsın yaw.Senin ruhunda Bjk ruhu var Lem ciddiyim.Ama harbi şu yazdıkLarın çk hoş.ELine koLuna yüreğine sağLık!!
-
+1 compu
çıkışta olaylar oldu mu bilmiyorum ama güzel maçtı seyircilerin saygilari sasilacak olay :)
Compu sen besiktasli olsana :) yok yok olma senin gibi adamlar fenerde cogalsin :)) -
ALEMİN GÖZÜ YAŞLI KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞLI GURURLUYUZ YENSEDE YENİLSEDE HERZAMAN SENİNLEYİZ KARTALIM BİRİCİK AŞKIM CANIM FEDA YOLUNA SEN ŞANPİYON OLMAZSANDA KUPALARI ALMAZSANDA FENERLE CİMBOMA koymazsanda SEVİYORUM İŞTE VARMI DİYECEGİN (GERCEK TARAFTAR)
Toplam Hit: 4366 Toplam Mesaj: 49