Şok Şok Şok!!!Fb"Nin En Son Kazandığı Türkiye Kupasını Gören 5 Kişiyi Bulduk...Tbt Farkıyla=)
-
birde boyleleri var tabii :))))))))
-
Valla biran bjk li olasim geldi ama sizde kalifiye eleman cok birazda bizde olsun :) bana ihtiyaci var takimin :)
-
dai adamlar kupayıda aldılar koydularda nie arabesk ortam yaratıosn :D
-
ya sen FB de kal gelme bu tarafa dedigin gibi... :))))))))
soyledigim saka tabii YASASIN BJK eglenin bu gun bizim gunumuz:)) -
Bişi dicem -ama fb lilerde gs lilerde kızmasın!! Çarşı ruhu gerçekten sadece taraftarlarda değil beşiktaşta-ciddiyim!çarşı ruhu adının çıktığı gibi esnafında da var-adamlar sokaklarına beşiktas sokağı yazdırıyosa resmi izin alıp-o takımın futbolcusuna yöneticisine değildir aşk!Renklerine....Dünyada en zıt iki renktir,ama gelin görünki o renge gönül verenler hep tek vücuddur-biri demiş sokakçocuğuda profösörüde aynı yerde beşiktaşım benim biricik sevgilim diye bağırıyor!Evet,işte çarşıyı en güzel anlatan cümle budur!Genç fb ve uA daha 5-6 sene öncesine kadar nerdeydi,cidden görünüyor muydu hiç?dalga geçmek içinde sormuyorum...Ama bjk çarşı 3 koldan birleşipte bu hale geldi 82 de kurulan bi taraftar birliği çarşı,süleyman seba öncülüğünde esnaftan,işçiden,öğrenciden yani beşiktasa gönül verenlerden oluşan bir ebedi ruhtur!
-
C_e_Z_a
seninle aynı fikirdeyim bütün BEŞİKTAŞ lıları kutluyorum güzel maç çıkardık. -
Bi Galatasaraylı olarak stadda doğal olarak bjk tarafına geçtim.Size ciddi söylüyorum tuttuğum takımı,yapmam gereken işleri vs vs her şeyi unutup sadece tezahurat yapmaya odaklanmışım.Tüm tezahuratlar içtendi insan yabancılık çekmiyor bu şekilde söyleyeyim.Maçtan önce bjk li bi grup kendi içinde sahanın önünde kavga etmiş.Ondan başka bi olay duymadım ben.Bjk tarafı acaip sözlü sataşmalar ana ya fln küfürler saydırdı fb lilere karşı.Ben olay çıkar diye tahmin etmiştim ama Allah a şükür hiçbir sorun olmadı.Bjk yi tebrik ediyorum.
En eğlenceli tezahurat şeydi:
-Kupaları birer birer nah alırsınız!!(bütün bjk seyircisi sözcüğü söylediği anda döner ve fb tribününe hareketi çeker:)) -
Bir fenerbahçeli olarak tüm beşiktaşlıları kutluyorum.Computer Wolf arkadaşım tüm fenerbahçeliler adına duygularını çok güzel ifade etmiş.Fenerbahçelilik ruhunada yakışan budur.3 büyükler her zaman birbirine muhtaçtır.Bu üç klübüde büyük yapan bu tatlı ve ezeli rekabettir.Beşiktaş olmasa fener olmaz fener olmasa beşiktaş olmaz.Aynı şey galatasaray içinde geçerlidir.beşiktaşlıları tekrar tebrik ediyorum.
Toplam Hit: 4363 Toplam Mesaj: 49