folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şok Şok Şok..Süpriz Ve Mini Adana Buluşması[Süpriz Katılım][Resimler İçerde]

Şok Şok Şok..Süpriz Ve Mini Adana Buluşması[Süpriz Katılım][Resimler İçerde]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Adanada mini bi uluşma gerçekleştirdik buluşmaya ben(nakamura),ghargamel ve süpriz konuk olarak axi geldi gayet güzeldi.İlk önce inönü parkında buluşup hasan ustaya gidip kebap yedik orda yeni gelen bi çift ghargamelin işaretiyle kaldırıldı ve klimanın tam önüne aldırıldık orda üstün bi servis yapıldı bize zengin biriyle gitmenin yararları işte,karnımızı doyurduk ordan gökkuşağı eğlence merkezine geçtik axi,ben,ghargamel kantır yaptık ghargamel elimize verdi saolsun:D bende axinin eline verdim:D Şalgam partisi yaptık tek yudum da şalgamı içmem ve üstüne bici yememin üstüne midesiz yakıştırması yapıldı 2 kg de yanıma aldım amk bi postada içerim 2kg yi:D nargileye gittik resimlerde görüldü üzere garson kız ghargamele yavşadı da ghargamelde iş olmadığından dolayı bi bok çıkmadı bide abisi vardı sanırsam ondanda tırstı,sonrada akşam 9 gibi veda ettik axi ben lady ayrı yerlere dağıldık ama gayet güzeldi:).....Daha nice mini buluşmalara..

http://rapidshare.com/files/39520607/resimler.rar.html

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    8 Temmuz Adana-Mersin bulusmasina gelmeyecekler(alinmayacaklar ,gelselerde dayacak yiyecekler :))  belli oldu :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Ghargamelin sanırsam sorunları var mis gibi kızı kaçırdı:D nese hayırlısı:P axi de fena değildi arada ezdik fln da buluşma esnasında decameron un adını telafuz edemedi hiçbirimiz nası edilio hala bilmiyorum yalnız:|    Compüye baskın yapcaktık evini bilmioduk yapamadık:) Kevin'in aldatma sanatını aldım gelmişken:)

Edit medit:ghargamelin doğum günüydü onuda kutlamak isteyenleri burdan alıyoruz:) buluşmanın asıl sebebe o sayılabilir zorlasak:) compü abü beni satışa getirdin hani beni eve atacaktın amk:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

resimler göt gibi diyebilirsiniz ,axinin makinayla çektik anca bukadar,

nargileci klima bozuk ayagına yattı şerefsiz o yuzden züküşten cıkmıs gibi terledik,

axi yannız cok hoş sohet biri herkesin mutlaka tanısması gereken bi arkadas,zaten cebitede gelecekmiş orda tanısırım herkesle dedi

nakamura kompu de yatacam die tutturdu ,ama kompu abı galiba satmıs onu :p gel köpeemle yat demiş:p

daa aklıma gelmeyen bissuru şey işte

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

şu axi bizim axi ?

muhbir ?

edit : resimler berbat....

ghargamele yavaşayan kızın da resmini göremedim :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

şu axi bizim axi ?

muhbir ?

evett abi muhbir axi işte bildimiz..Ghargamel gitmeden önce varınca msj atın demesi beni duygulandırdı yalnız axi heen tamam abi dedi:D amk dedim bende:P orda resimde görüldü gibi derken nargile içmemizi kastettim japonum ya virgül olayını tam kullanmıyorum nargile gitmemiz resimde görüldü gibi ama kız ciddi ciddi yavşadı amk:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    La benim birseyden haberim yok 1temmuzda gelecem abi dedi ,gelince bende kalacakti ,kurdo gelecek obende kalacak mesela ...ipneler gizli bulusma yapiyorlar ben nakamuranin geldiginden haberim bile yok :) birde beni suclu cikariolar :) ...axi adanalimi ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

ewet bizim axi

12 ayrı üyelikte banlanan axi

ayrıca şuanda aramızda yeni bi uyelikle dolaşıyomus bize nikini soyledı ama soylemeyelım biz :D rekora gidecekmiş,cebitte kadar banlanmayıp ,cebitte süpriz yapacakmıs

çocuktum,büyüdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    La benim birseyden haberim yok 1temmuzda gelecem abi dedi ,gelince bende kalacakti ,kurdo gelecek obende kalacak mesela ...ipneler gizli bulusma yapiyorlar ben nakamuranin geldiginden haberim bile yok :) birde beni suclu cikariolar :) ...axi adanalimi ?
    24-25 inde gelecem dedim sende kal bende yalnız kalırız fantezi yaparız dedin:D ama hakkat sen bana dönecedin şu tar,h bu tarih diye baktım dönmedin kendimi satışa uğramış kimin hissettim:) muhbir adanalı diil hataydan geldi o ama aslen hhataylıda diil tatil amaçlı ordan geldi..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
     ...axi adanalimi ?

kütüğümü değiştiririm a.q. 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
     ...axi adanalimi ?

hatay dörtyollu.. aslen dogulu.

ama fazla tanımam 1defa konuştum kendisiyle..

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
Toplam Hit: 3965 Toplam Mesaj: 27