folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şok Şok Şok..Süpriz Ve Mini Adana Buluşması[Süpriz Katılım][Resimler İçerde]

Şok Şok Şok..Süpriz Ve Mini Adana Buluşması[Süpriz Katılım][Resimler İçerde]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    gharghamel bunu yazdı:
    -----------------------------

ewet bizim axi

12 ayrı üyelikte banlanan axi

ayrıca şuanda aramızda yeni bi uyelikle dolaşıyomus bize nikini soyledı ama soylemeyelım biz :D rekora gidecekmiş,cebitte kadar banlanmayıp ,cebitte süpriz yapacakmıs

abicim nasıl olur :S en  son msnde konuştuğumda  kendileriyle:D compi den veya yönetimden herhangibi birinden özür gelmezse dönmicem tbt ye demişti alla alla :S:SS  çok kırmışmışsınız öle dediydi :D:D:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    bafrali55 bunu yazdı:
    eeeee hani o tbt yi hackliyecekti....
    ----------------------------

orası benim bilgim dişında

ayrıca beni ilgilendiren bir konuda değil..

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Protesto özel msjlarını kontrol edermisin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Ben muzlu nargile istedim,ghargamel elmalı,axi ben hepsini içebilirim ben çok severim fln dedi karışık istedi:D götünden çekiodu adeta:P küçük çocuk malüm:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    bu arada nakamuranın zengin falan dedigine bakmayın :) alakası yok ,  5 milyonla geziodum :P, axide deli gibi parawardı sponsor oldu bize:D

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Olayın aslını açıklıyalım:)

Şimdi antepden bi arkadaşla beraber iskenderundaydık axi dediğimiz arkadaş gerçekte siteyle alakası olmayan bi arkadaş neyse ondan sonra napalım napalım canımız sıkılıdı lady'i aradım dedim atla mersine gidelim dedim o da yok amk mersinde ne işmiz var atlan gelin dedi bende tamam amk dedim (adana mersinden 3 milyon daha ucuzdu:D)ondan sonra adanaya gittik compü abiyi bulacaktık evini bilmioduk numarası flnda yok,msn e girdiğimiz de de göremedik buluşma fln olsa konu açıp adam akıllı yapardık zaten ben compü abide kalacam buluşma olursa haberim yok fln dedi de gerçekte kimsenin haberi yoktu:)

Not:öyle gezerken bu olayları yazdık mini buluşma fln dedim bari arkadaşa axi deriz fln konuştuk hoş oldu:)

Hepimiz japonuz..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 3971 Toplam Mesaj: 27