Sokağın Evlatları(Belgesel Çekeceğim)
-
muaythaist bunu yazdı
hissiyatına saygım ve takdirim sonsuz.
kafa bulma amaçlı değil, ciddi manada soruyorum, kaç adam indirdin şu zamana kadar?
yazım şeklinle an geldiğinde aksiyona dökebiliten ne kadar örtüşüyor merak ettim.
indirme derken ? kick box , wushu ve muay thai lisansımvar , benziyorlar zaten. Sokak kavgalarında 2-3 yumruktan sonrasını hiç attığımı hatırlamıyorum yakın temasta , ateşsiz silahlara karşı savunma eğitimi aldım. ateşli silah kullanımı olarak 50-60 adım neye denk gelir bilmiyorum ancak soda şişelerini 5 atıştan 3 ünü vururum , 2 ide ya dibine düşer ya üstünden geçer. Belgesel konusunda olabildiğinde beladan uzak durmaya çalışacağım. Gerekirse aksiyon , gereğini yapacak olan yine benim.
-
çocuklar kamerayı görünce korktukları veya utandıkları için konuşmayabilirler. bunun için kamera seçimini iyi yapmalısın, çocuklara çaktırmamalısın yani durumu. ayrıca 10 lira vermek yerine gidip mcten veya burgerdan bir menü ısmarla çok daha anlamlı olur. para, yemek ısmarlama olayından da başta bahsetme yalan yanlış şeyler anlatıp doğallıktan taviz verebilirler ki bu da izlenilebilirliği düşürür.
-
itfaiyeci bunu yazdı
çocuklar kamerayı görünce korktukları veya utandıkları için konuşmayabilirler. bunun için kamera seçimini iyi yapmalısın, çocuklara çaktırmamalısın yani durumu. ayrıca 10 lira vermek yerine gidip mcten veya burgerdan bir menü ısmarla çok daha anlamlı olur. para, yemek ısmarlama olayından da başta bahsetme yalan yanlış şeyler anlatıp doğallıktan taviz verebilirler ki bu da izlenilebilirliği düşürür.
hocam , canayakınımdır merak etme. Her türlü insanla nasıl konuşulduğunu da bilirim. Bir de çocukları yerini değiştirmek , bir yere götürmek sakatlık çıkarır onu tahmin edebiliyorum. Ancak yol üstünde bir döner ısmarlarım topluca , konuşurum
-
ETRoot bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
kafa bulma amaçlı değil, ciddi manada soruyorum, kaç adam indirdin şu zamana kadar?
yazım şeklinle an geldiğinde aksiyona dökebiliten ne kadar örtüşüyor merak ettim.
indirme derken ? kick box , wushu ve muay thai lisansımvar , benziyorlar zaten. Sokak kavgalarında 2-3 yumruktan sonrasını hiç attığımı hatırlamıyorum yakın temasta , ateşsiz silahlara karşı savunma eğitimi aldım. ateşli silah kullanımı olarak 50-60 adım neye denk gelir bilmiyorum ancak soda şişelerini 5 atıştan 3 ünü vururum , 2 ide ya dibine düşer ya üstünden geçer. Belgesel konusunda olabildiğinde beladan uzak durmaya çalışacağım. Gerekirse aksiyon , gereğini yapacak olan yine benim.
indirme derken, öldürmekten bahsettim, gerekirse gidip sıkıyorsun ya kafalara..
-
muaythaist bunu yazdıETRoot bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
indirme derken, öldürmekten bahsettim, gerekirse gidip sıkıyorsun ya kafalara..
askerde size eğitim canlıların üstünde verildi mi? hayır. bana da canlıların üstünde verilmedi eğitim.
-
ETRoot bunu yazdı
askerde size eğitim canlıların üstünde verildi mi? hayır. bana da canlıların üstünde verilmedi eğitim.
hmm, anladım hocam.. güzel bir belgesel çıkarırsın biz de destekleriz inşallah.
-
http://www.dailymotion.com/video/xlz41p_muslum-denen-bi-hiyar-varmis_fun
kolay gelsin hocam.
Mylitta tarafından 18/Kas/13 01:43 tarihinde düzenlenmiştir -
ETRoot bunu yazdı
Bu çocukları kim kullanıyor öğreneceğim , gerekirse gidip sıkarım kafalarına.
bu arada belgesele yukarda alıntı yaptığım kısımların icraate döndüğü videoları da eklersen,
gençliğimde rotten ogrish gibisinden isimleri olan tarzda sitelere yayarız, oralardan da baya hit alır.
unutma hocam, birgün düşecek olursan son kurşunu kendine ayır, gazan mübarek olsun.
-
-
Kendinizi ne zannediyosunuz abi yok orasına burasına asit veririm falan.Bu işleri yapan adamların boş beleş insanlar olduğunumu sanıyorsun.Bu dediğinin aynılarını sana fazlasıyla yaparlar:)) burdan konuşmak basit dediğim gibi önemli olan bunları o adamların karşısındada yapmak.Yapma tabikide , burda amacım sana edebiyat yapmak değil fikrin , düşüncen hoş ama bu tarz konuşmalarından dolayı kimseye kendini anlatamazsın.Daha foruma yeni üye olduğun halde kendini bu şekilde tanıtman hiç hoş değil.Şimdi sen mesajımı okuyup ''Sen hiç mi küfür etmiyorsun'' gibi bi cevap yaratabilirsin kafanda benim için.Tabiki ediyorum , fakat bu tarz yerlerde küfür etmemeye çalışıyorum.illaki küfürlü postlarım vardır , çok azdır yani.Bundan sonra daha dikkatli olacağını zannediyorum.Hoşgeldin bu arada :))