folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sokak Çocuğu Tycoon (Web Tabanlı Oyunum)

Sokak Çocuğu Tycoon (Web Tabanlı Oyunum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

arkadaşlar yapay zekaya bi şeyler yaptırmayı seviyorum. bolt.new kullanarak hayalimdeki oyunu kodlattım. grafik dandik de olsa tycoon olduğu için idare eder.yazın zaman geçirmelik tycoon sevenlere bi hoşluk olsun dedim. çalışmayan yerler olabilir. elimden geldiğince hatasız olmasına çalıştım.

çok da uzatmayım, linkini aşağı bırakıyorum. 

https://remarkable-squirrel-87dd50.netlify.app/

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

eline sağlık hocam, çiçek satışlarından iyi kazandım ama daha fazla çocuk işçi çalıştırmayı isterdim 1 tane çocuk ahmedle olmaz, kazandıkça daha fazla çocuk çalıştırabilmeliyiz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

tek ahmetle yürümüyor iş

birde mesajlar çok uzun ve yeni güne başla filan tıklanmıyor sürekli :D akıcılığı kaybediyor gibi.

birdfe satışa başla dedikten sonra geri dönüş yok. o zaman satışa başla diyip 3 saniye sonra satsın. sürekli biryerlere confirm amacıyla tıklamaykkk

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pineapplemen.
    sercoo
    sercoo's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

tek ahmetle yürümüyor iş

birde mesajlar çok uzun ve yeni güne başla filan tıklanmıyor sürekli :D akıcılığı kaybediyor gibi.

birdfe satışa başla dedikten sonra geri dönüş yok. o zaman satışa başla diyip 3 saniye sonra satsın. sürekli biryerlere confirm amacıyla tıklamaykkk

aynen hocam 5000 den 13k ya geldim ahmetle sıktı artık,

farklı birisi olsa hızlansa oyun güzel olurdu. Bu haliyle çabucak monotonlaşıyor bi zahmet küçül alicik zeynepcik birilerini ekle

i might be a pineapple but you're a fineapple baby
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

müptelası oldum hocam :D

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    67Impala
    67Impala's avatar
    Erkek

tam aradığım tarzda oyun hocam mobil için böyle yazı tabanlı rpg ya da strateji oyunu planınız var mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Oyunu beğenmenize sevindim. Oyunu hızlandırmak benim de aklımda. Şu an senaryoyu oturtmaya çalıştım. Yapay zekaya isteklerinizi prompt olarak gireceğim. Güncelleyince yine paylaşırım. Free abonelik olduğu için token sınırlı o yüzden her gün 1-2 değişiklik yapmaya izin veriyor.

Birden fazla çocuk çalıştıralım.

Hikaye kısmını geçsin. 

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    67Impala bunu yazdı

tam aradığım tarzda oyun hocam mobil için böyle yazı tabanlı rpg ya da strateji oyunu planınız var mı?

Mobil de olur da yazılım bilgin çok eski ai ile halletmeye çalışıyorum. Web sayfası Mobile APK dosyasına gömülür zannımca. Mobile uyumlu da kodlatabilirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

hocam fikir vermesi açısından zamanında thecrims diye oyun oynuyorduk belki ilham verebilir birşeylere

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Hayat kadını versiyonunu isterük.

Manukyan gibi patroniçe olsun kadınları pazarlayalım sjsjsj :))

Edit: Oyun ciddi güzel eline sağlık.

saybirs tarafından 17/Tem/25 10:14 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ek olarak oyunu nasıl yaptığını da anlatır mısın? belki başkasına ilham olur. 

mesela sadece promt mu girdin? kod bilgin ne kadardı. kodlama öğrendin mi bu aşamada vs vs

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 4616 Toplam Mesaj: 48
tycoon oyun yapay zeka oyun bolt.new