Sokak Çocuğu Tycoon (Web Tabanlı Oyunum)
-
biraz kurcaladim sıkıcı geldi kapattim. yani surekli eksi bakiye ilerleme cok zayif. birseyler yapmalisin yerde para falan bulsun mesala arada bi 100luk ne bileyim. 10 el attim elimde 30 lira para var yani basladigimdadad o kadar vardi
-
hep aynı prompt yazı ekranı geliyor ve kişiyi oyunda tutmak için ekstraları olmalı örneğin hava derecesi sıcaksa su satışı o gün artabilir. veya ışıklarda cam silme işi gibi herkes para vermeyebilir
-
2000li yılların başında tarayıcı tabanlı bu tarz oyunlar meşhurdu. o zamanlardan bir oyun buldum az önce https://www.thecrims.com/ adamlar halen oynatıyor :D birkaç siteden ilham alıp geliştirebilirsin emeğine sağlık
-
kvgame vardı thecrims tarzı. Pimpwar dı galiba orjinali. Ama kurtlar vadisi temalı türk versiyonu acayip oynanıyordu.
-
Keçiöreni seçip sürekli dilencilik yaptırıp yeni güne başlayınca 50-30-40 atıyor sürekli hiç kayıp etmiyorsun, hata galiba,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Keçiöreni seçip sürekli dilencilik yaptırıp yeni güne başlayınca 50-30-40 atıyor sürekli hiç kayıp etmiyorsun, hata galiba,
hata değil ancak düşük gelirle ilerlemiş oluyorsun. ürün temin edene kadar idare etmelik bir durum. ben günlük 1300 kar edecek seiyelere getiriyorum.
-
Ekerci bunu yazdı
ek olarak oyunu nasıl yaptığını da anlatır mısın? belki başkasına ilham olur.
mesela sadece promt mu girdin? kod bilgin ne kadardı. kodlama öğrendin mi bu aşamada vs vs
kod bilgim html ve php basit düzeyde var. ancak hiç bir edit dahi yapmadım sadece promt ile ilerledim. ankarada yaşayan sokak çocuğu su,çiçek,kağıt mendil satsın, modern tasarım olsun vs yazdım böyle gerisi geldi. sevmediklerimi değiştir dedim çok basit promptlar.
-
kuytul bunu yazdı
arkadaşlar yapay zekaya bi şeyler yaptırmayı seviyorum. bolt.new kullanarak hayalimdeki oyunu kodlattım. grafik dandik de olsa tycoon olduğu için idare eder.yazın zaman geçirmelik tycoon sevenlere bi hoşluk olsun dedim. çalışmayan yerler olabilir. elimden geldiğince hatasız olmasına çalıştım.
çok da uzatmayım, linkini aşağı bırakıyorum.
https://remarkable-squirrel-87dd50.netlify.app/
GÜNCELLEME YAPTIM. OYUN DAHA AKICI HALE GELDİ!
-
kuytul bunu yazdıkuytul bunu yazdı
arkadaşlar yapay zekaya bi şeyler yaptırmayı seviyorum. bolt.new kullanarak hayalimdeki oyunu kodlattım. grafik dandik de olsa tycoon olduğu için idare eder.yazın zaman geçirmelik tycoon sevenlere bi hoşluk olsun dedim. çalışmayan yerler olabilir. elimden geldiğince hatasız olmasına çalıştım.
çok da uzatmayım, linkini aşağı bırakıyorum.
https://remarkable-squirrel-87dd50.netlify.app/
GÜNCELLEME YAPTIM. OYUN DAHA AKICI HALE GELDİ!
e oynadım iş adamı filan oldu bitti nolacak şimdi :-)
-
çok mu kolay oldu bu sefer de :)
benim rekorlar burda

oyunun amacı en az gün içinde 50.000 TL sahibi olup dükkan kurmak. sonrasını getirsin pezevenk diyoruz. sokaktan gelip dükkan açıyorsa zaten yeter :)
başka şeyler de ekleyebiliriz. altın,dolar,borsa,arsa yatırımı vs nasıl olur sizce?
kuytul tarafından 18/Tem/25 09:05 tarihinde düzenlenmiştir