folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sokak Çocuğu Tycoon (Web Tabanlı Oyunum)

Sokak Çocuğu Tycoon (Web Tabanlı Oyunum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

biraz kurcaladim sıkıcı geldi kapattim. yani surekli eksi bakiye ilerleme cok zayif. birseyler yapmalisin yerde para falan bulsun mesala arada bi 100luk ne bileyim. 10 el attim elimde 30 lira para var yani basladigimdadad o kadar vardi 

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hades_06
    hades_06's avatar
    Erkek

hep aynı prompt yazı ekranı geliyor ve kişiyi oyunda tutmak için ekstraları olmalı örneğin hava derecesi sıcaksa su satışı o gün artabilir. veya ışıklarda cam silme işi gibi herkes para vermeyebilir 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

2000li yılların başında tarayıcı tabanlı bu tarz oyunlar meşhurdu. o zamanlardan bir oyun buldum az önce https://www.thecrims.com/ adamlar halen oynatıyor :D birkaç siteden ilham alıp geliştirebilirsin emeğine sağlık 

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

kvgame vardı thecrims tarzı. Pimpwar dı galiba orjinali. Ama kurtlar vadisi temalı türk versiyonu acayip oynanıyordu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Keçiöreni seçip sürekli dilencilik yaptırıp yeni güne başlayınca 50-30-40 atıyor sürekli hiç kayıp etmiyorsun, hata galiba,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Keçiöreni seçip sürekli dilencilik yaptırıp yeni güne başlayınca 50-30-40 atıyor sürekli hiç kayıp etmiyorsun, hata galiba,

hata değil ancak düşük gelirle ilerlemiş oluyorsun. ürün temin edene kadar idare etmelik bir durum. ben günlük 1300 kar edecek seiyelere getiriyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

ek olarak oyunu nasıl yaptığını da anlatır mısın? belki başkasına ilham olur. 

mesela sadece promt mu girdin? kod bilgin ne kadardı. kodlama öğrendin mi bu aşamada vs vs

kod bilgim html ve php basit düzeyde var. ancak hiç bir edit dahi yapmadım sadece promt ile ilerledim. ankarada yaşayan sokak çocuğu su,çiçek,kağıt mendil satsın, modern tasarım olsun vs yazdım böyle gerisi geldi. sevmediklerimi değiştir dedim çok basit promptlar.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

arkadaşlar yapay zekaya bi şeyler yaptırmayı seviyorum. bolt.new kullanarak hayalimdeki oyunu kodlattım. grafik dandik de olsa tycoon olduğu için idare eder.yazın zaman geçirmelik tycoon sevenlere bi hoşluk olsun dedim. çalışmayan yerler olabilir. elimden geldiğince hatasız olmasına çalıştım.

çok da uzatmayım, linkini aşağı bırakıyorum. 

https://remarkable-squirrel-87dd50.netlify.app/

GÜNCELLEME YAPTIM. OYUN DAHA AKICI HALE GELDİ!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

arkadaşlar yapay zekaya bi şeyler yaptırmayı seviyorum. bolt.new kullanarak hayalimdeki oyunu kodlattım. grafik dandik de olsa tycoon olduğu için idare eder.yazın zaman geçirmelik tycoon sevenlere bi hoşluk olsun dedim. çalışmayan yerler olabilir. elimden geldiğince hatasız olmasına çalıştım.

çok da uzatmayım, linkini aşağı bırakıyorum. 

https://remarkable-squirrel-87dd50.netlify.app/

GÜNCELLEME YAPTIM. OYUN DAHA AKICI HALE GELDİ!

e oynadım iş adamı filan oldu bitti nolacak şimdi :-)

Arayan yok, Soranı skim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

çok mu kolay oldu bu sefer de :)

benim rekorlar burda

oyunun amacı en az gün içinde 50.000 TL sahibi olup dükkan kurmak. sonrasını getirsin pezevenk diyoruz. sokaktan gelip dükkan açıyorsa zaten yeter :)

başka şeyler de ekleyebiliriz. altın,dolar,borsa,arsa yatırımı vs nasıl olur sizce?

kuytul tarafından 18/Tem/25 09:05 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 4620 Toplam Mesaj: 48
tycoon oyun yapay zeka oyun bolt.new