Sokak Kavgaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2akan
    h2akan's avatar
    Erkek
    www.psfights.com
    devamlı bakıyorum videoları yeniliyorlar kimbonun maçlarıdazevkli oluyo forumlarıda var ordada ilginç kavgalar var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    sağol hakan

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    zumsugun videoda çocuun kafayı gözü yardı vala

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ya kamera filan hazır heriflerin biri cep tel ile de çekiyor ama hayret ya öyle vuruşlarda çocuğun gözleri kapandı yani şişerek kapandı ama döven de iyi sol çıkartıyor :)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ak herifler zumsugun dediği gibi klub kurmuslar heralde o kdar kişi izliyorlar

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    BEYLER ONU BUNU BIRAKINDA COMBO TEAM MİDİR NEDİR ÖYLE Bİ GRUP VAR HAYVAN GİBİ ZENCİ İRİ YARI Bİ ADAM VARYA ADAMIN BAŞI KEL ADAMDA SADECE SAKAL VAR HERİF KAVGAYA HUMMERLA FALAN GELİYO BÜYÜK İHTİMAL PARA İÇİN DÖVÜŞÜYORLAR ABİ O ADAMIN VİDEOLARI ELİNDE OLAN VARMI O HERİFİN HİÇ YENİLDİĞİNİ GÖRMEDİM VE HERİF HER KAVGASINDA MUTLAKA BİRİNİ İNDİRİYOR...!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    pardon bu arada o adamların ismi kimbo team. buna mutlaka bi bakın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    adamın ismi kimbo slice.benim de favorim bende 3 tane maçı var kaç kere izledim hatırlamıyorum çok müthiş doğru ama şuna inan ki yenilmemiş boksör yoktur yenilecek vardır ;) Kimbo Slice Vs Sean Gannon maçına bak anlarsın...

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    boraks kardeşim çok haklısın daha şimdi izledim o maçı MAÇ TAM TAMINA 10 DAKKA SÜRDÜ KİMBO YENİLECEĞİNİ ANLAYINCA HEMEN ADAMLARI GELDİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ Bİ BEYAZIN BU LANET ZENCİYİ YENMESİ AYRI GURUR VERİCİ BU OLAY
    BU ARADA ARKADAŞLAR Bİ ŞEY SÖYLİCEM BUNDAN ÖNCE KİMBONUN DÖZDÜĞÜ İKİ ADAMDA KENDİNDE DAHA KUVVETSİŞZ ADAMLAR YANİ ADAM SADECE KENDİ KALIBINA GÖRE GANNON LA KAVGA EDİYO GANNONDA AĞZINA SIÇIYO KİMBONUNU ÇOK GÜZELDİ AMA GANNONUNDA AĞZI GÖZÜ DAĞILMIŞ...!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Bu arada h2akan'ın verdiği psfights.com sitesindeki formlarında bi araştırma yaptım çoğu kişi kimbodan nefret ediyo çünkü adamın her dövdüğü kendinin yarısı kadar ve kendini çok bi sikim sanıyo üstüne üstlük bu adam müslüman sanırım çünkü abdullah diyede geçiyo ismi ama kesin emin değilim eğer kesin bilgiler olan bi arkadaşım varsa lütfen bunları dile getirsin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2akan
    h2akan's avatar
    Erkek
    ewet doğru ama sağı manyak bu herifin dikkat edin 3 maçındada dayak yediği maçdada gözlere dikkat son beyaz olan zaten ufc dövüşçüsü tahminim mulivisionda yayınlanıyo devamlı zliyorum onuda
    ama bence bir tek sağ el var ne muhammet ali ne tyson ne diğerleri hala ağar siklet şampiyonumu bilmiyorum ama lennox levis ten bahsediyorum ingiliz olan bu boksör anasını sikt... oğlu bana 1 karton malboraya mal oldu ama inanılmaz bir sağ yumruğu var iddaya girdim bi gün askerde disipline attılar ceza evi yönetimi maçlar için kablolu yayın almış bizde gardiyana gece açtırdık yemekhaneyi cine 5 teydi maç televizyonun başına oturduk sabah 5 te maç başladı nihayet bir adam geldi karın ksları benim yumruk kadar lenox yanında yavru gibi kaldı ulan dedim bu hayvan bu götü yer varmı iddaya giren zıpladılar hemen ula ben ne bileyim lennox ağar siklet şampiyonu diğeride ilk defa ağar siklet maçına çıkan bi boksörmüş
    nana siikii. maç 30 saniye sürdü yemin ederim 1 tane vurdu lenox herif uçtu gitti öbür köşeye yattı bayıldı ulan kalk gitti sigarlar gidiyo yok adamı ayılttılar bide ağlamaya başlamasın saçlarım falan diken diken oldu neyse 1 kaç maçını izleyin siz
    bu tysonu 8 raoundda gömdüğü an ama en kötü maçlarından biriydi bence http://www.zone.ee/tlwi/tlround8.wmv

video gelmeden önce şöle yazıların olduğu bi sayfa açılıyo bekleyim 3 saniye sonra down açılıyo

Fail, mida sa soovid alla laadida, asub Zone.ee serveris ning selle automaatseks allalaadimiseks oota 3 sekundit.
    Faili koheseks allalaadimiseks vajuta siia.
    komple maçları izlemek istiyorsanız altta linki var
    http://www.saddoboxing.com/Video.html
Toplam Hit: 5282 Toplam Mesaj: 16